• Piggelin1

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Båda barnen sover - SAMTIDIGT! När hände det senast?! Det är så TYST i huset - underbart! Några minuters andrum gör underverk, speciellt som mannen ska ut med jobbet idag, så jag är ensam med båda barnen hela dagen och kvällen. Då gör några minuters egentid att jag samlar ihop lite ny energi.
    (eloge till alla som är ensamstående! Hur grejar de det??! Ok, för att de måste, men ändå?!?)

    Mangochutney-kolan som jag länkade till igår, var förresten sådär - vanlig hederlig smör- eller chokladkola är nog bäst i längden... Men så vill man ju testa lite nytt då & då!

    Gjorde köttbullar igår kväll, första gången i världshistorien som jag gjorde det, förutom på hemkunskapslektionerna för närmare 25 år sen då... Blev faktist riktigt goda, receptet från recept.nu är sparat för framtida bruk

  • Piggelin1

    Jag spammar tråden... När jag väl kommer till skott 6 loggar in, så har alla andra fullt upp med julfix gissar jag

  • Piggelin1

    PB - jag törs! Har ju redan tordats (heter det så?!) en gång! Men så länge det är sånt här väglag med mängder av snö, som det är nu, så håller jag mig nog borta från de småländksa skogsvägarna! Mars ngngång kanske?

  • Piggelin1

    Nu vaknade Amanda - slut på lugnet
    Ha det gott!

  • Piggelin1

    Nämen vad skådar mitt norra öga?!?!? GRATTIS Snorkis! Vilken hemlighetsmakerska Du är!!! Vilka UNDERBARA nyheter!!! Många mpnga kramar!!
    Tänkte på dig i förra veckan då jag träffade en kompis, som just berättade om sin väninna som råkat ut för samma hemska erfarenhet som ni, förra hösten. Men nu, faktist samma dag som vår lilleman föddes, så fick de en liten flicka! Härligt att KUB gick bra!!

  • Piggelin1

    *nattning avklarad*
    Goa goa Snorkis - blir alldeles tårögd på mitt håll med
    Det bara MÅSTE gå vägen denna gång, söta, rara Du. Kan bara gissa mig till vilka massa dubbla känslor & virrvarr av detsamma som snurrar runt i dig nu & kommer att göra ända tills ni har ert älskade älskade barn på bröstet till sommaren.

    Näe, måste lämna igen, lilleman är missnöjd...
    Roligt det där med "knappen" förresten

  • Piggelin1
    kängu skrev 2010-12-21 20:16:07 följande:
    Piggis, go go supermom!!
    Tack söta du, men jag känner mig inte sån... Speciellt inte när lilleman illskriker, jag blir skitstressad eftersom jag typ lagar middag samtidigt & ska torka Amanda på toa - vilket resulterar i att jag stressar på & fräser/skriker åt henne, fastän hon inte har ngt alls att göra med att lilleman skriker...
    Det är ngt med spädbarnsskrik som bara gör en så enormt stressad! Idag tror jag lilleman prickat samtliga av Amandas & mina måltider samt nattningen av henne... Men men, man gör väl så gott man kan & förhoppningsvis får hon inte men för livet av det. Försöker förklara alt. be om förlåt till henne med jämna mellanrum...
  • Piggelin1

    Gjorde mintkyssar ikväll, men misslyckades såå fundamentalt att jag fick slänga allt i bingen... Alla lägger ju upp fina bilder på FB på saker man gör inför julen, funderade på att göra detsamma med pepparmintsgrejset, det totala misslyckandet typ... Kanske ska stoppa in en bild här? Man kan väl bifoga bilder numera?

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!