• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Shit! Så ingen bebis än.

  • Lapinette

    Och hur är det i casa mugglan idag?

  • Lapinette

    Piggelin är fortfarande hemma ser jag. Förstår att det känns segt.

    EA - och du är gravid och glad?!

    Själv mår jag så sakteliga (med verkligen betoning på sakteliga) bättre. Jättestrist att jag missade brunchen idag men jag är inte alls mitt vanliga jag och jag orkar inte ens tänka på att försöka vara social. Har istället varit vid minneslunden där jag har min mormor och morfar, storhandlat och nu är det tvätt som gäller. Inte alls lika roligt och trevligt som brunch .

  • Lapinette

    snaily - jag är på jobbet! men här tycker dem att jag låter superförkyld ... och jag som är så mycket bättre. Har dock fortfarande rethosta på kvällar, nätter och mornar. Fattar inte varför just då? I alla fall .. sakta men säkert återgår jag till det normala livet men ska gå direkt hem och lägga mig på soffan hela veckan tror jag. Är fortfarande inte så pass bra att jag vågar eller orkar ta mig för något annat.

    Jösses vad folk är oartiga! Ingen som kan ge en höggravid plats att sitta? Min make blir faktiskt jämnt och ständigt skitförbannad på alla oartiga svenskar. Han håller upp dörrar, hälsar, lämnar plats etc men det är otroligt sällan någon ens säger tack.

    kokisen - hoppas du slipper samma skit som jag åkt på men om du inte har feber så verkar du ha klarat dig. Jag hade feber i nästen en vecka! Din tur till kyrkorgården igår lät ungefär som min. Krya på dig! Och jösses, tänkte på det där med att må som en disktrasa och sen ha barn att ta hand om. Jag var som ett litet barn själv i förra veckan .. maken fick laga mat och ta hand om allt.

    Och hur går det för Piggelin?

  • Lapinette

    AM - känner så väl igen dina kommentarer ovan från maken. Just det där med folk som inte kan ge vika på trottoaren, att folk tror de är ensamma på denna planet. Jag ursäktar oss svenskar med att säga att det är för att vi har så mycket plats (det är inte så "trångt" i Sverige ).

    Åhhh Hattis, jag måste ha missat. Har du testat minus idag. Din stackare! KRAM

  • Lapinette

    mugglan - håller tummarna men tror att du kommer att klara av det galant! Det blir inte värre för att de är fler ... även om man kan tro det.

    nenne - vad mysigt det låter med Snigelbesök och kamin i brasan ... eller kanske var det tvärtom !

  • Lapinette

    Själv försöker jag nu styra om en kund som vill komma hit för en presentation dagen efter vår ost- och vinkväll i nästa vecka. Ska försöka få honom att komma på eftermiddagen .. han vill komma på morgonen!

  • Lapinette

    Ja, så kan man ju också se på det !

  • Lapinette

    Ja, man hinner ju knappt gå upp på helgen och så är det mörkt igen! Ska man göra något när det är dagsljus måste man skynda, skynda. Vore skönt at alltid ha sommartid.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!