• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    AM - vilka underbara förslag!

    Själv har jag väntat tills idag för att ringa Oaxen (det står nämligen på deras hemsida onsdag - xxdag mellan 10-17.00 kan man boka bord) och då säger en telefonsvarare att man ska maila eller ringa ett mobilnummer istället. Bahhh... då kunde jag ju ha mailat i måndags! Nå väl .. tror ändå att det kommer att vara fullt.

  • Lapinette

    Tinga - ska absolut prova. Kanske till helgen då vi har några kompisar över på middag.

  • Lapinette

    Härligt med ett ansikte på gosnosen och lilla Linnéa också förstås.

  • Lapinette

    Verkar som många förhandlar ny lön just nu? Själv ser jag med spänning fram emot vad min nya lön kan ge i slutänden. Var förresten och tittade på mitt nya kontor igår. Jättefint, ljust, stora fönster, högt i tak . Det blir nog bra!

  • Lapinette

    Min make vet nog inte vad Dressman är för något . Fast han shoppar så sällan förutom ute på Arlanda (Etonskjortor) så han vet nog knappt något inom klädväg. Däremot så vet han mycket väl vad Löplabbet är för något för idag köpte han ett par nya joggingskor, i orange!

  • Lapinette

    mugglan - skönt med ett givande samtal med BM.

  • Lapinette

    Vi har en svit på Smakrike om vi vill (Gotland). Fick svar ifrån Oaxen igår - fullt! Inte så förvånad .. så nu måste vi bara ta ett beslut .. igen! Det verkar bli Gotland.

  • Lapinette

    Vickan - vi gillar natur, promenera men tänkte nog även stanna en dag/natt i Visby. Så jag hade nog tänkt en natt i Visby och en i Smakrike och så lite utflykter där emellan. Tar gärna emot tips för det var många år sedan jag var på Gotland.

    Porchez - i maj !

  • Lapinette

    Oj, vad många som var ute och sprang igår!
    Och toppen Fossing att du kom ut. Du får ta det lite lugnt så du inte totalt stoppar utan kan fortsätta att springa regelbundet. Maken var ute och provade sina fjäderlätta, nya oranga skor igår. Jösses, de väger nada. Själv körde jag dancestep så den andra hjärnhalvan fick jobba lite också. 


    Snorkis - skickar massor med stödkramar! Förstår att du blev ledsen. Ibland önskar man att släkten kunde vara lite mer psykologisk och hålla tyst i vissa situationer. Själv har jag blivit både ledsen och upprörd över min mammas "klumpighet" när det gäller våra försöka att få till ett barnbarn. STOR KRAM


    Och apropå det så drömde jag i natt att jag testade positivt. På teststickan kunde man även se vilket datum - någon gång i juni! Så kanske är det då vi får ett barn från Korea . Näahhh.... känns som det dessvärre ligger ändå längre fram i tiden då INGEN har fått skicka iväg papper dit den senaste månaden.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!