• viktualia

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    EA - jag har ju tyvärr "lyckats" med missfall två gånger. Och läste på om frågan. Och det är otroligt PYTTELITE i frågan som går att påverka. Det är naturen som sladdar iväg och krånglar till det hela. Så skit i hela "ta det lugnt"-idén och inse att du är oskyldig i soppan. Och SKÄMS på din pappa!


    Snorkfröken - japp har läst samma tråd på FL fast hade missat inlägg 87.. maaaj gaaad.... *fnissar*


    Och Snorkis igen - säg till om/när du känner att det vore ok att ses! Skulle gärna äta middag med Porchez och dig i "storstan" och krama er båda läääänge!!!

  • viktualia
    Fru E skrev 2010-11-27 22:01:21 följande:
    Vickan- tack precis vad jag behövde!
    *kramar om läääääänge*
  • viktualia

    Snorkis - oavsett om du vill ses imorgon eller framåt midsommar så finns jag här!!! kraaaaaaaaaaam!

  • viktualia

    här har det varit action hela dagen... måste ju hinna en massa nyttigheter när det är helg... plus att vi drog en sväng till kyrkan - mysigt!


    här är det annars snöstorm och en himla massa onödig snö....


    KRAM!

  • viktualia

    här yr snön nåt sanslöst.. och istället för att gå till kyrkan (15 min prommis) tog vi bilen... alla tre hade frusit bort om vi hade försökt med något annat. Vinterdäck är mer än påkallat här... jag höll på att sladda flera gånger när jag körde totalt 5 km igår... faktiskt lite läbbigt...


    ... grubblar annars hårt över om jag ska ta bilen till jobbet på tisdag. ska på julfest på kvällen och bussarna går lite glest och jag ska ha ett SJUKT seriöst möte på onsdag=måste vara pigg. Men fortsätter vädret vara som nu, så känns bilkörning inte särskilt lockande... så jag kanske får bete mig som vilken Askunge som helst... fast midnatt får nog infalla betydligt tidigare än 24.00...

  • viktualia
    Telis skrev 2010-11-28 20:44:58 följande:
    JÄTTEofta öppnas ett nytt fönster för mig när jag är här på BT med nån sida om att rädda tigrar - händer det er också eller är det bara jag som klickar snett på nåt sätt?!
    det är en automatisk inloggningsgrej, att man får en annonssidan som poppar upp i en ny flik. Ytterligt störande...
  • viktualia

    mockasiner - såg jag på PoP idag


    parnassia -vad blev det för bil?


    Ego - HATA menseländet.... även om det inte är nån sorg att få mens... så gör det ONT och mängden blod är rejäl... men.. jag ger det här en omgång till.. sen får jag döma om hormonspiralen funkade på mig eller ej..

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!