• Parnassia

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Nenne - sant! Vi kanske ska avstå från att hänga ut folk personligen .

  • Parnassia

    Telis - då är vi två! Vad är det för fel på oss?


    Frejis känner inte jag så mkt och vet inte vad som hänt henne, men det låter ju illa om alla tycker det verkar illa och ingen får tag i henne.

  • Parnassia

    PB - kan inte du inboxa mig din mailadress. Jag arbetade en gång i tiden med ett projekt om en trädgård som skulle kunna bli hur cool som helst. Du kanske vill läsa? Bara för skojs skull?


     


    Jag laddar för morgondagen! Kul att Izzie kommer också! Jag har inget hört om hur Kängu tänker? Men jag gissar att hon kommer, liksom Muggles, MSW, Fru B, EA och Tinga. 8 pers mao. Inte utan att jag blir nervös.


    Om någon av er loggar in kanske vi kan byta mobilnummer? Jag har inget nummer till någon just nu...


    Nu blir det På spåret och en "raggargrogg" med makens signatur. Vi får väl se hur det smakar.

  • Parnassia

    MSW - du är också inboxad.
     


     


    God natt!

  • Parnassia

    Porchez- - trevlig kväll! Hoppas det blir kul! Ska ni ut också?


    Snaily - Jag säger som PB. Se till att lasta ut lite mer grejer i bilen. 2 h är länge. Jag tyckte jag hade långt med mina ca 35 min. Men jag väntade å andra sidan hemma ganska länge. Åk in tidigare än du tror, inte kan de skicka hem någon som har 2 h resa mitt i smällkalla vintern!! Annars får ni väl ta in på hotell eller gå på cafe el dyl!


     


    Tack alla för trevlig lunch idag! Hoppas hemfärden gick bra för er också!

  • Parnassia

    Telis - tackar som frågar ang sömnen! Ett par dagar efter mitt bryt om sömnen kom första tanden och inom de kommande 10dagarna kom krypandet, sittandet, stående mot allt möjligt och tand nr 2. Man kan väl enkelt sammanfatta det med att Lilla gick igenom värsta utvecklingsfasen. Nu sover hon mycket bättre. Hon vaknar fortfarande flera gånger per natt men somnar om snabbt om hon får nappen. En gång per natt får hon välling också. Men de senaste ca tre nätterna har hon inte druckit välling förrän framåt 5-6, så jag börjar hoppas på att det kanske går att fasa bort vällingen så småningom.


    Kort sagt. Vi sover bättre, men det vore ju bättre om det var bra.

  • Parnassia

    Tittar in för att se om Snaliy visat sig idag. Spänningen ökar ju varje minut.


     


    Tinga - jag hoppas både operationen och samtalet med vänninan går bra. Jag får lite ont i magen bara jag tänker på båda delarna, jobbiga saker. Men jag tror så klart det kommer gå bra! Kram!


     


    Klockarbol - jag finner inga nya kloka ord än de som redan sagts! Kram på dig, jag tänker på dig.


    Hej Kapellösa och 1up!

  • Parnassia

    Piggelin! Vad roligt med bröllop!! Jag tycker ibland att det är synd att jag redan gift mig, för jag får ju inte göra det igen!


     


    Lilla är prickig, knappnålsstora prickar på hela kroppen. Vi var på VC i em och de sa att det är virusutslag. Har ni hört nåt om det? Jag har aldrig hört nåt liknande!


     


    Fö känner jag mig som en levande död. Jag skulle aldrig ha svarat Telis att vi sov bättre för nu har vi haft 2 hemska nätter igen. Måtte det vara en tand till på gång och inga andra utvecklingssteg.


    (Mer passande är vi har nu blir svårt, hon ställer sig mot ALLT och det går oftast bra, men kräver mycket passning.)

  • Parnassia

    Svängbara små hjul hade inte funkat här där jag bor. Jag har fasta "vanliga" hjul. Men framåt våren funderar jag på ny vagn till lilla. Då vill jag nog ha svängbara hjul, men de ska vara stora, luftfyllda och låsbara. Då känns det som att man får det bästa ur två världar.


     


    SL vet jag mycket lite om.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!