• MSW

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Förresten, så många som bimar/tdar nästa vecka vore det väl på sin plats att damma av bim-listan? Izzie: 19-21/11, pb: 21/11, MSW 24/11.. Har jag missat någon?


  • MSW

    Jag har heller inget emot Mona, kanske inget direkt för henner heller, men absolut inget mot henne.. RD: har jag juh ingen egen erfarenhet av.. Och inte KUB sifror heller.. Och husdjur är gosiga, men känner mig inte redo för arbetet/anpassningen som följer med dem..


  • MSW

    Nu är jag på väg hem igen! Idag känner jag mig gammal och tråkig, har svårt att sätta fingret på varför bara.. Det ändrar sig nog! nu ska jag läsa "hur pojkar och flickor gör kön" och hoppas att den är så intressant som den låter!


  • MSW

    Parnassia förresten: perfekt att du bokat bord! Ska bli jättetrevligt!


  • MSW

    God förmiddag! Det står ett Lundby hemma hos föräldrarna (tror det är min storasyrras från början), men jag lekte mest med My little ponnies i det! sen lånade vi ett (Barbie) dockhus, av några.. Det var hemmabyggt och i kanske fyra våningar, källare/garage/stall längst ner och så "bostad"-vånigar resten inkl tex en "salong" med sametstapeter! Det lekte jag mycket med!


  • MSW

    Piggelin: jobbigt med inställd vagnpromenad! Och besvärligt att ni inte märkte på en gång att det var stulet! (hade nog inte jag heller gjort..) men skönt att ni kommit hem och att du har en bättre känsla över förlossningen den här gången!


  • MSW

    Start: tråkig början på dagen! Hoppas att det bara blir bättre! Håller tummarna för en bra undersökning i em!


  • MSW

    Så var man på väg hem igen! Ist för att läsa i min bok har jag pratat med en kompis, och upptäckt att jag är inte alls så stressad som jag brukar vara eftersom maken för en gångs skull hämtar A! Tror för övrigt att det kan komma bli konflikter med hämtning/lämning när jag sedan ska börja jobba, då jag upplever att vi inte alls har samma behov av att ge plutten så korta dagar som möjligt! Men jag stoppar huvudet i sanden och skjuter problemet på framtiden!


Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!