• Oupsie

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Åh, Ea . Blir så ledsen för er skull . Vet inte vad jag ska kunna säga för att trösta, men jag skickar många stora kramar och näsdukar att torka tårarna med .

  • Oupsie

    PB, skam gör fördjälva ont . När jag läste ditt inlägg började gråta. Jag känner så väl igen det du beskrev, vi må ha olika anledningar till att känna de där förbannade känslorna, men likväl så finns de där .

    Blir ledsen över att du ska känna så, och jag tror att du, liksom jag, rent rationellt VET att vi inte ska behöva känna så, men det är inte så lätt att styra över känslorna.

    Det låter kanske märkligt för andra som inte själva har upplevt de känslorna (på det sättet) men skam är ganska vanligt att känna vid en depression. PB, jag vill inte göra dig upprörd genom att sitta här och skriva att du är deprimerad, det har jag verkligen ingen kompetens att uttala mig om. Men, vad jag vet om allt du har gått igenom under den senaste tiden (de senaste åren till och med) hade det inte varit konstigt om du har drabbats av en depression, i någon grad.

    Det hade kanske varit bra för dig att få en samtalskontakt? Eller vad tror du? Om det hjälper dig att vräka ur dig här så gör det! Så mycket du vill!

    Ååhh, jag vill ge dig en stor kram!

  • Oupsie

    Sweet, fy vad jobbigt med din vän . Cancer är bland det läskigaste som finns .

  • Oupsie

    Kikar in lite snabbt.


    Koko, usch för kräksjuka, krya på er!


    Smint, trist att behöva sitta fast, men förhoppningsvis kan ni ha det lite trevligt under tiden .


    Snorkis, stor kram! Jobbigt att inte kunna sova. Har hört samma som Ore, att det första året är det värsta, just för att man måste gå igenom allt för första gången. Det är skönt att se dig här i tråden tycker jag .


    Tinga, trist med operation. Men skönt att de äter bra igen och att ni hade det bra i London. Shoppade ni något roligt .


    Åh, vad var det mer? Får kika in lite senare. Försov oss lite idag. Stängde av klockan när den ringde, hur jag nu lyckades med det med tanke på att mina armar var helt avdomnade när jag vaknade . Vi ska iväg på ultraljud, och se Daisy i 3D. Om det nu är en Daisy, eller om det är en Donald som har lurat oss .


    Kram till alla som vill ha, och några extra till Ea och PB!

  • Oupsie
    Telis skrev 2010-11-25 19:16:10 följande:
     Jag tycker mig se på ÖF att andra barn i T:s ålder mest leker ensamma med leksaker men att Televinken bara vill gå fram till barn och prata med dom och klappa på dom.
    Söttelevinken .
  • Oupsie

    Åååh nu har vi sett lilla Daisy . Det var en Daisy, och hon log och drack vatten, och räckte ut tungan åt oss. Var lite orolig först att det inte skulle bli några bilder för moderkakan låg ivägen, men jag fick lägga mig på sidan så blev det lättare att komma åt.


    Jag skickar ett par bilder till dig Telis, så kanske du kan lägga dem i galleriet?

  • Oupsie

    Snaily, du ska inte ha dåligt samvete. Situationen är ju som den är, och som du säger så kanske din mamma inte ens orkar ta emot besök. Och om din syster är nyfiken på ynglet så kan väl hon åka upp och hälsa på er. Tycker inte heller att ni behöver göra upp en massa planer utan se vad som händer och hur det känns.


    Smint, låter som en god middag. Och kul för dottern att få så mycket tid med mormor och morfar.


    Muggles, skönt att det känns bättre nu och att ni slipper gå vidare med FVP. Vilka siffror bestämde ni er för tillslut?

  • Oupsie

    Ja, det var roligt att se henne, och Vickan, jag tror att hon vinkar tillbaka för det känns nästan så i magen .


    Kängu, grattis till dagisplatsen. Betydde det att du inte skulle läsa mer utan jobba?


    AM, fnissade lite åt din reaktion efter du sett lägenheten du berättade om. Det var nog så flera av oss kände när vi kom hem efter att ha sett er bostad .


    Får väl återgå till att försöka göra lite nytta. Fy f*n vad dåligt det går med skolan för tillfället . Känner inte att jag orkar med, men det är väl bara att försöka bita ihop den här sista tiden för att bli klar med den här terminen.

  • Oupsie

    Vad roligt att ni gillade bilderna på Daisy . Vi tycker också att hon ser söt ut . Ska bli intressant att se om hon är sig lik när hon kommer ut. Satt och tittade på 3D-bilden på Iris och bilden jämte när hon är nyfödd och jag tycker definitivt att man ser att det är samma person på båda bilderna. Jag vet inte riktigt hur det fungerar, men vissa av bilderna vi fick var mer otydliga och där ser det mer ut som en konstig lerfigur eller nått. Men det är kanske så hon ser ut egentligen och de här bilderna bara är fejk för att vi skulle bli nöjda .

    Vi funderade ganska länge på om vi skulle göra ett sådant UL eller ej. Vad ska man med de biderna till? Och kommer det verkligen att ge någonting att se bebisen på det viset? Men efter vi funderat lite på det, och jag läst en massa om det på nätet (eftersom vissa inte tycker att man ska göra extra ul), och jag även pratat om det med min kurator så bestämde vi oss för att göra det. Det kändes som ett bra beslut nu när vi har gjort den i alla fall. Jag vet inte hur mycket ni har förstått, inte så mycket kanske eftersom jag inte har skrivit särskilt mycket om det här, men den här graviditeten har inte riktigt blivit så som jag trodde att en graviditet skulle bli. Alldeles för många konstiga negativa känslor har dykt upp och jag får brottas med dem varje dag. Visst kan jag känna positiva saker också, men tyvärr känns det som att det negativa tar upp alldeles för mycket tid och kraft. Att göra det här UL:et skulle bli ett sätt att få något mer positivt att fokusera på under graviditeten och att det kunde hjälpa mig att "knyta an" till bebisen i min mage.

    Det känns i alla fall bra att vi bestämde oss för att göra det. Det blev en positiv upplevelse, och det känns bra att se på bilderna. De jobbiga känslorna finns ju tyvärr kvar, men det finns i alla fall en mer positiv sak att försöka tänka på när det känns allt för tungt.

    Eh, ja, en liten utläggning. Kände bara att jag ville förklara lite varför vi valde att göra UL:et.

    Klockarbol, inte känna så. Tyvärr känns det som att många i tråden har haft otur så det räcker och blir över för en hel livstid. Förhoppningsvis borde det väl snart jämna ut sig med en massa tur för trådmedlemmarna här. Titta gärna in oftare och ta hand om dig! Kram!

    PB, vilken bra handläggare du har! Säger som Vickan, det finns hopp för mänskligheten. Stora kramar!

    Fru E, skickar stora kramar till dig också! Läste lite i andra tråden att du har det extra kämpigt på jobbet, utöver allt annat. Hoppas att det snart lugnar ner sig för dig, och igen, stora kramar!

    Grattis på namnsdagen Astrid!

    Ore, ja en bild på 1-åringen till galleriet vill vi ha !

    Telis, alltid trist när det inte blir som man planerat. Typiskt att det var stängt.

    Kängu, lycka till på intervjun!

    Koko, skönt att ni har klarat er från magsjukan!

    Muggles, vad skönt att höra att det känns bättre nu .

    Snaily, men herregud. Är glad att det inte är på det sjukhuset man ska föda. Skulle känna sig aningens ovälkommen och om barnmorskorna tycker att det är jobbigt när folk skriker borde de kanske byta jobb?

    Irländska tvillingar? Ojoj .

    Gillade inte heller den där lägenheten för 20 miljoner eller vad det var, men den borde ju passa Mr Yasuragi .

    Vad var det mer? Har väl glömt en massa som vanligt, men nu måste jag försöka fortsätta med skolarbetet, också som vanligt .

    Vecka 29+0 idag, har lagt in en bild på magen i mitt eget galleri. Den börjar bli stor, fast den ser större ut på bild än vad det känns att ha den tycker jag.

  • Oupsie

    Hej allihopa,

    En mycket trött Oupsie kryper in. Jag kommer inte med till trådträffen på lördag, hur gärna jag än vill så får jag nog inse mina begränsningar. Fixar inte att åka så pass långt. Eller långt och långt, det är kanske inte så långt, men för långt för mig, ahh ni fattar.

    Anledningen till att jag inte varit inne på ett tag är att jag försöker jag göra färdigt en hemtenta, och det går så j*vla dåligt så jag knappt vet vad jag ska ta mig till. Jag är så trött, så trött och jag har svårt att koncentrera mig. Vill bara lägga mig ner och sova. Hursomhelst så fick jag till och med två dagar extra på mig, vilket var snällt, men jag kommer nog ändå inte att hinna svara på alla frågor . Känner mig så j*vla dum som inte fattar vad jag läser, allt bara snurrar runt i huvudet. Och denna trötthet... idag har jag druckit två koppar kaffe. Kanske inte så anmärkningsvärt tycker ni, men två koppar kaffe är nog vad jag har fått i mig sammanlagt under hela min livstid tidigare, så kanske ni kan förstå min desperation? Gaah !

    Ego och svordomar från mig, har skummat en del men har redan glömt bort vad jag skulle kommentera (f'låt) så jag vinkar till er alla och skickar kramar till alla som behöver! Hoppas att jag snart hinner titta in här igen.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!