Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Just det, vi ses ju i helgen! Woaah! Står tiderna i bloggen? När ska ni ses? när tar det slut? 

  • nennesjuttioåtta

    Förresten, när syntes det på magen för er med andra bebisen? Förutom att jag inte kan äta så mycket åt gången och känner mig mest proppmätt ena sekunden och sen vrålhungrig så jag håller på att krypa ur skinnet, så har jag inga symptom alls, så det känns ju som jag bara hittat på alltihop. Förra gången lästa vi nästan varje kväll i "Du ska bli pappa" och jag sa varje dag "HahAAAA Jag är gravid idag med!" och hade stenkoll på vecka+dag. Vi har ju inte ens sett något pyre på TV och jag är lite rädd att det är sån där ofostrig graviditet, för det är (väl?) ingen som råkat ut för här så någon "ska" det ju drabba. När fattar man att det är sant? Antar att det inte blir något KUB/Nupp den här gången heller eftersom jag inte har åldern inne. 22% av tiden passerad, snart alltså bara 3/4-delar kvar. 

    Var hos några kompisar i helgen (även de IVF) och de hade en nära släkting som gjort också IVF ungefär samtidigt osm oss och de sa entusiastiskt att NU ÄR DE GRAVIDA IGEN SPONTANT och ja ba jahaaaaa ojsan och tänkte att det nog satt en neonskylt i pannan på mig att jag också dolde något.  

  • nennesjuttioåtta

    Smint – läste lite hastigt och skrattade rått åt ditt förslag att lägga H i effektförvaringen på Arlanda innan jag insåg att det nog förmodligen var bilstolen du menade. Eller?

    AM –  

  • nennesjuttioåtta

    Nu måste jag gå till ICA och köpa något som håller min blodsockernivå lite jämnare. Förslag?

  • nennesjuttioåtta

    BS Jo, det förstår jag ju. Jag får väl ge det ett par veckor till. För min del får den (magen alltså) gärna hålla sig så liten som möjligt ett bra tag till för jag har fortfarande inte blivit av med de här månarna jag drog till mig förra gången. 

  • nennesjuttioåtta

    Lappis – hahah, fattade inte vad du menade med det där sista men så plongade det till i fontanellen. Ah, det var nog att du kände dig krasslig förra veckan som jag täntke att det var igen du var förkyld, men då är det ju samma förkylning! Vad synd att du inte har några att dricka vin med Har de inseminerats i Danmark allihop?

  • nennesjuttioåtta

    Själv gillar jag Nämen...?!?! *studsa* bättre än Ooops.

  • nennesjuttioåtta
    Lapinette skrev 2011-09-12 13:22:30 följande:

    Men lite synd om mig själv tycker jag nog att jag få vara ändå ... fast jag är glad för deras skull . Eller hur?


    Absolut! 
Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!