• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Knipsa-knipsa låter verkligen brutalt otrevligt!

  • Lapinette

    För att höja glamourstandarden på mina inlägg så satt jag faktiskt på Sturehof och smuttade på min vän Roger igår kväll . Trevligt! Såg Mauro Scocco och lite andra halvkändisar.

  • Lapinette

    Smint - har varit på Centralbadet på möhippor och det har funkat bra. En gång fick den blivande frun en behandling och den andra gången gjorde vi en slags scrubehandling, ansiktsmask tillsammans. Ganska så annorlunda då vi stod i ring och skrubbade varandras rygg. Kolla bara när Centralbadet öppnar igen (för en vecka sedan var det fortfarande stängt för renovering). Grill är supermysigt men ring och boka bord i god tid - det är alltid fullt där!

  • Lapinette

    BS - tror inte det funkar som preventivmedel (fast jag har inte frågat så jag har ingen aning). Man ska inte ta det mer än högst två veckor .. enligt min läkare för annars rekommenderade han mig p-piller.

    Tinga - smart men jag vill inte äta Primolut så himla länge (som jag bör göra i Toscana) och då kanske skjuta ut den så långt att jag kommer ha tant mitt under sommarsemestern. Snacka om planering!

  • Lapinette

    Och eftersom de närmaste månadernas resor är färdigplanerade och bokade började jag titta på vad vi ska hitt'på när maken fyller år i början av augusti. Kommer då att åka från svärmor upp till Sverige så nu plockar jag fram mina Skåne/Södra Sverige alternativ. Hmmm Pio Contryclub, Karlaby Kro, Grand Hotell i Mölle eller kanske något helt annat .. det finns så många mysiga ställen.

  • Lapinette

    Tinga - I know! (angående mina i-landsproblem)


    AM - har inge excelark men väl små klumpar (dock inte i blod) i kalendern). Sen så har min tant varit helt otroligt regelbunden den senaste tiden ... exakt 28 dagar.

  • Lapinette

    Oj, glömde bort. Här var vi på min möhippa http://www.njutaspa.se/. Supermysigt, bara tjejegänget, medtagen champagne (Roger så klart!) och utsikt över vattnet. Ligger dock inte mitt inne i stan så det var några (gravida) som körde dit.

  • Lapinette

    Vänner - låter supermysigt! Ha det så skönt i Göteborg.

  • Lapinette

    Inser att jag inte varit inne här på ett par dagar och fler kommer det att bli för snart lämnar jag ifrån mig datorn och det lär ta nästan 2 veckor innan jag får en ny. So bye, bye ... fast jag lär nog surfa lite på makens när jag är allt för nyfiken. Måste ju får veta hur det går för Beda och Ada.

    AM - middagen lät som en orientalisk dröm! Jösses! Själva hade vi också en suverän middag, fast på tu man hand, här hemma igår. Maken kom hem från Nice så jag hade tvättat fönster, handlat all mat och börjat förbereda lite. Sen gjorde vi Tingas räkcocktail till förrätt (verkligen fräsch!), lammracks med sötpotatisgratäng och sen blev det ananas i rom/mailibu med co-coglass. Ni kanske känner igen recepten från halv åtta? Supergott blev det. Drack en massa vin till det så jag vet inte vad som hände men maken slocknade i soffan och var sedan inte talbar på hela kvällen.

    Vad har ni annars pratat om här inne? Trädgård har jag sett. Har inte mycket att referera till annat än att jag skulle vilja ha en trädgård. Ska ta och fixa iordning på balkongen men tycker det känns onödigt att sätta blommor lagom tills vi åker bort.

  • Lapinette
      varför funkar det inte för??!!! (syftar på EA's bananer).

    Vi har både gratäng och ananas över så det blir en repris ikväll men istället för lammracks så blir det entrecote. Har ätit lunch på Max .. inte så low carb här inte . Fast då var kl 15.00 och vi hade promenerat i dryga 7 km och bara behövde få något i magen bums mellan skogen och City Gross.

    Förresten lär nog knappast bli low carb i Italien för den delen. Fasen vad jag ska äta pasta och pizza .
Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!