• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Apelsinblomvatten har jag för mig att vi använde i en efterrätt ... men nej, tack inte igen! Smakade parfym!

    Har nu varit ute och sprungit så jag kan moffa i mig mer mat .

  • Lapinette

    Snorkis - härligt med restaurangbesök. Lät supergott och marrängsviss ... jösses, minns inte när jag åt det senast. Har dock lite kvar av den hemmagjorda co-co glassen från igår. Fast tyvärr alldeles för lite ...efter springturen känner jag för MYCKET glass (så mycket var det för att springa bort hamburgaren) .

  • Lapinette

    nenne - låter också supergott. Älskar chevre och det låter onekligen gott med fikon till (måste prova). Fast vin som smakar saltvatten??!

    bs - älskar ju att äta god mat och det går ju inte att gå ut hela tiden så det är bara att leta fram recept och förverkliga recepten själva i köket.

    snorkis - att glassen är hemgjorde är en sanning med modifikation . Det är vanlig vaniljglass som tinas och sen blandas med finhackad co-co (choklad). Passar superbra tillsammans med ananasen.

    Har nu två arbetsdagar kvar! Jösses, det går verkligen snabbt nu. Det blir att rensa datorn och skrivbordet så gott det går.

  • Lapinette

    Och vi har avancerat i kön till 35! Maken tjuvkikade idag.

  • Lapinette

    Har missat "varg"nyheten men vad skönt att inte söta korven blev mat. Usch, hemska tanke!

    nenne - vad är det du försöker säga?

  • Lapinette

    mopedvin - använder enbart min arbetsdator och eftersom jag slutar här imorgon och inte börjar nytt förrän den 2:a maj så blir jag datorlös .. och dessutom så åker jag på semester. Restaurangen i Prag ser ju inte ut att gå av för hackor (eller hur fasen säger man?!). Vi har ju bokat allt klart inför vår 5-åriga bröllopsdag. Blir inte lika flådigt men jag hoppas supermysigt - Gotland. Till Italien (dit vi åker på fredag) har vi fått massor med tips (speciellt till Rom) men har inte bokat något. Har knappt öppnat guideboken som jag köpt men tänkte ta tag i det de närmaste dagarna. Vill inte planera upp semestern för mycket (ha, ha ... tänker nog ni som känner mig). Dessutom så ser det just nu ut som solen ska skina i Italien tills vi kommer ... sen blir det mulet och regn . Men vad fasen .. vilka väderprognoser stämmer!

    bs - härligt med en grabb i släkten. Vi har enbart killar och inte kommer vi att hjälpa till med könsfördelningen heller .

  • Lapinette

    snaily - vi har precis suttit och diskuterat varghändelsen på vår måndagsmorgonfika här på jobbet. Kan du förklara det där med paraply?

    Mopedvin - vi brukar ibland förboka restaurang men ofta när vi väl är på plats. Har ju nästan alltid Lonelyplanet med oss och är vi ute och promenerar i stan (t ex när vi var i Venedig i somras) och känner oss hungriga så slår vi bara upp den sidan med restaurangtips för just det området vi är. Vi gick inte på några nitar alls på så sätt utan hamnade på helt underbara små restauranger. Kvälltsid skulle vi nog ha bokat för då var det svårare att få bord men vi hade en mysig favorit precis där vi bodde (tips från hotellet).

    Gotland så ska vi först bo på Hotel1 och sedan i Smakrike (tips från snaily). Har även bokat bord på Smakrike men kvällen i Visby är inte bokad än. Har för mig att restaurangen som jag är sugen på öppnar den 20 april.

  • Lapinette

    mugglan - det är ju oförskämt gott och enkelt! Ska absolut ta och göra det någon gång.

  • Lapinette

    Själv ska jag inte glömma att deleta allt jag har på skrivbordet innan jag går imorgon. Annars får de en massa intressant läsning och väl dokumenterat under rubriker som IVF, Lägenheter, Mat o Vin, Semester ... .

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!