Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Fick lite smarta tips idag som vi inte tänkt på innan så det har ändå varit nyttigt att kika runt på lite olika ställen.

  • nennesjuttioåtta

    Ore – vi gör det själva så det tar ju bara tiden att skruva. Vi har tittat på samma sorts lucka på alla tillverkare, så just utseendet får vi ju samma oavsett, möjligtvis att färgen skiljer liiite. Äh. Vi får se vad vi tar oss råd med. 

  • nennesjuttioåtta

    AM – 10 veckor, jag hoppas ju att vi är något snabbare men här ska vi ju riva upp golvet och isolera om först, sen bygga vårt efterlängtade walk in skafferi så det är inte bara att skruva ihop de där platta paketen och sen är det klart. 10 veckor... jag ser det som en utmaning. Game on!

    Snigel, det köpte vi ju för att kunna ha som backup när köket är utrivet.  

  • nennesjuttioåtta

    heja snaily friskt humör, slemmet hänger utanför!

  • nennesjuttioåtta

    nej fy, det där blev ju jätteäckligt. Jag får tänka om.

  • nennesjuttioåtta

    lapinette Sträckning, hahahah! Fast om du masserar EFTER loppet så är det ju fritt fram att få kramp både här och där. Hmmm... hejarramsa. PB är väl bäst på det? Jag drar ju bara in (fram?) en massa obsceniteter.

     

  • nennesjuttioåtta

    Heja O du ska fo kalsonger med franska flaggan po, bara jag får söva, söva bakom röva

    Äta gelé med träsked i vedboden på franska: eta gele me tresche i veboá

     

  • nennesjuttioåtta

    lappis – neongult är bra, då syns han! Åh, ÅÅÅÅH – är det med reflexer på?

  • nennesjuttioåtta

    nu ska jag cykla hemåt i regnet. Hurra för regnställ! Det hade jag inte sist.

  • nennesjuttioåtta

    EA – du är saknad! Vad är planen, om man får fråga? ÄR det ny IVF eller FET på gång elller ligger ni lågt?
    *kram*

    Snorkis – hjärtat hoppar alltid över ett slag när jag läser dina inlägg om S. Hon skulle ju varit 6 v äldre än Pricken, och jag blir helt svag i kroppen när jag ser er framför mig vid hennes grav med en drös av de vackraste rosorna som finns. Varmaste kramar!

    Lappis – va? JHar du missat min fäbless för reflexer?

    Liten – ja diskbänk och bänkskiva vill då iaf jag ha från något annat håll. Här är det jag som skruvar köksskåpen och maken som sätter upp. Vi har en diskbänk från IKEA i källaren och den råkade jag glömma cillit bang på lite för länge och den är helt förstörd.

    S2011 – Av egen erfarenhet säger jag hoppa, och hoppas på det bästa, dvs att det inte tar så lång tid att bli gravid för jag lovar: DET är värre än nojjandet innan om det passar eller inte. Förhoppningsvis och förmodligen funkar det ganska omgående, men gör det inte det så kommer du ångra ihjäl dig att du sköt på det någon månad hit eller dit. 

    Nähä, dags att ta tag i dagens arbetsuppgifter så det blir helg någon gång. Hurra, vi ses ju i morgon!! Ser fram emot att höra mer om smygläsaren, Oms!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!