• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Jösses vad dyrt, med bänkskivor! Vi har något "billigt" från IKEA ... tror jag (ägarna innan renoverade) och jag är jättenöjd för jag behöver inte alls vara försiktigt utan kan ställa varma saker på den, hälla vatten och betee mig precis som jag vill när jag lagar mat ... fast kanske borde jag ta det lite lugnare nu när jag vet hur mycket det kostar att byta?

  • Lapinette

    Tror jag måste klippa naglarna .. skriver som en kratta.

    Och attans vad de där finnarna gör mål . Fast då är åtminstone chefen lycklig imorgon.

  • Lapinette

    nenne - så ni delar, jobbar du då 2,5 dag i veckan eller halva dagar?

  • Lapinette

    Ja jösses vad tiden går ... för alla andra ! Själv fyller jag 32 i veckan. Har inte blivit en dag äldre sen jag och maken träffades.

    Nej, dags att lägga ned .. både datorn och hockeyn.

    Suss gott!

  • Lapinette

    Härligt med livstecken från gosnosen!

  • Lapinette

    Vad fasen, tror min dator har någon säkerhetsinställning så jag inte kan skriva här längre. Tänkte bara säga att jag absolut inte har glömt er och att kaninen lever (fast ni som har fb har nog sett det).


    Omsan blev alldeles tårögd av din dotters text. Förstår att det måste värma i hjärtat att läsa den.


    Sweet - härligt med intervju och jag såg ditt inlägg igår så jag höll tummarna. Ibland kan det ju kännas som det gått åt pipsvängen fast man gjort jättebra ifrån sig så ta inte ut något i förskott. Har själv varit på intervjuer som jag tyckt varit gräsliga och sedan har de velat ge mig jobbet (så jag kan tänka mig hur urusla resterande har varit ).


    Annars, jobbar på och var på mitt första säljmöte igår. Frukostseminarium imorse, mässa i förra veckan ... och så där rullar det på. Tyvärr har jag blivit superförkyld så idag försöker jag bara hålla näsan ovanför skrivbordet. På privatfronten så hade vi en underbar helg på Gotland. Solen sken, det var lite folk och vi åt och sov kungligt. I nästa vecka väntar Island (verkar det som .. men det beror på Hekla eller vad fasen denna vulkan heter).

  • Lapinette

    Låter supergott! Om du inte vet vad du ska göra av allt bröd så har du min adress . En kompis hade med sig bullar en gång när de kom över till oss på middag. Hon ursäktade sig då de inte hade hunnit springa förbi någon blomsteraffär .. men jag blev jätteglad och speciellt maken blev jätteglada (för jag bakar aldrig).

  • Lapinette

    Va, hur tänker han? Varför skulle det vara fel att få hjälp på vägen att bli gravid? Vi pratar ju inte om någon abort, som katoliker normalt är emot. Och varför skriver han om det på facebook? Vill han reta upp andra, få starka reaktioner, ovänner?!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!