• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    mugglan - låter som en helt fantastisk förlossning!!!


    Snaily - vad skönt att ni har fått stöd. Förstår att man emellanåt kan kännas jäkligt maktlös, otillräcklig och okunnig emellanåt. Och vad härligt med tillträde till huset så där lagom till sommaren (inte ett dugg avis).


    Ja, det verkar som vår resa blir av. Tekla (vet att vulkanen inte heter det) har lugnat ned sig och förhoppningsvis så fortsätter hon så. Satt igår och bokade bord och skickat förfrågan gällande en dag på islandshästar. Vädret kommer att vara kallt, mulet och regn men vad fasen något annat kan man väl knappast räkna med när det gäller Island.


    EA - hur mås det och vad är planerna?

  • Lapinette

    Fru E - jobbigt att det tar på krafterna ... been there, done that. Det känns otroligt skönt att ha lagt det där bakom sig. Det är bara vid väldigt få tillfällen som jag funderar på om vi skulle ha fortsatt eftersom vänta för adoption är så lång men jag måste erkänna att tankarna på att skita i allt och fortsätta leva det liv som vi lever dvs utan barn dyker upp oftare. Jag håller tummar och tår att allt kommer att gå vägen och att ni fram tills dess klarar av att njuta av livet så gott det går.


    Parnassia - skaldjur och champagne är en perfekt kombination. Jordgubbar är mest för att det ser vackert ut, inte för smaken då det faktiskt inte är någon bra kombi. Fisk, sushi, gåslever går också bra ... annars funkar i princip allt (har även ätit pizza) bara det inte är syrligt. Jag hoppas det blir uppskattat!


    Själva fick vi en "fri och oplanerad" dag då ett sms från vännerna vi skulle till på middag kom in imorse, feber i familjen och andra gången de ställer in. Vi ska nog gå ut på stan och knata runt och se alla som springer marathon. Har även en drös med pengar som bränner på kontot. Fick dubbelt så mycket i slutlön än vad jag hade räknat med . Det mest ska gå till sparandet (som jag har nallat på) men något till mig själv vore skoj att unna sig också.


    Ha en skön helg!

  • Lapinette

    Har inte hittat till bloggen än men har noterat pic-nic den 11 juni.

  • Lapinette

    Vinkar till er! Ser att ni diskuterar parkering i stan. Som nenne säger finns det ofta stora parkeringar vid vissa t-banestationer, pendeltåg utanför stan. Vet att dt finns en parkering vid t-banan i Fruängen t ex. Fast skönast är väl om man kan köra hela vägen in.

  • Lapinette

    Ore - på en lördag är det lugnare än i veckan så det klarar du galant. Parkerar du uppe vid Valhallavägen så behöver du inte ta dig in i smeten ens. Då kommer du in via Norrtull och Roslagstull. Sen är det bara en kort promenad ned till Humlan. Låter perfekt tycker jag!


    Ingen kokis, Telis, BS, Mindre ... ?!


     

  • Lapinette

    Japp, Lappis är på Island och har idag ont i rygg, bak och blåmärken på insidan av knäna efter en heldag på islandshästar igår. Nu ska vi ge oss ut ... åka lååångt söderöver för att utforska lite mer av denna annorlunda och vackra ö.

    Kram till alla behövande!

  • Lapinette

    Hej hopp! Som vanligt dyker jag bara in och är inte mer uppdaterad än att jag ser att ni diskuerat parfymer. Gällande lördag så kanske det blir så att jag måste befinna mig någon annanstans (en middag som kanske blir en lunch istället) men jag försöker styra upp så jag hinner med båda.


    Telis - Daisy by Marc Jacobs är supersomrig och lätt. Den gröna Delicious från DKNY har jag också hemma (du kan få den om du vill .. jag tröttnar lätt på parfymer som jag haft ett tag och den köpte jag i panik då jag hade glömt min hemma när jag var ute och reste. Så hojta till om du gillar den så kan du få en som är nästan ny. Annars så kör jag på en väldigt lätt, citronig Versace (tror jag att det är). Även den ett panikköp (men jag gillar den skarpt) när min necessär låg i väskan som inte kom fram vid nyår. En annan lätt, fräsch parfym är Light blue by Dolce & Gabbana.


    AM - min make håller sig till samma märke men har bytt sort en eller två gånger sedan vi träffades. Han byter inte heller ofta.


    Ser att Frullan varit inne och fortfarande har det kämpigt - EN STOR KRAM!


    Oupsie - hoppas tabletterna snart gör verkan!

  • Lapinette

    Sen jag fått ny data så får jag inte till några mellanslag .


     


    Nå väl .. får se hur det blev nu. Ville bara säga några saker till.


     


    Snorkis - förstår att du är orolig. När är snitt inplanerat?


     


    Snaily - härligt med flytt! Vad skönt med hus nu så här till sommaren .. lite avis är jag.


     


    Porchez - skickar en kram och förstår att det känns tungt. Hoppas prinsen snart dyker upp. Min dök inte upp förrän jag var 32 år .. men attans vad han var värd att vänta på.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!