• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Telis - har redan skrivit nästan hela (gjorde det på plats .. dock utan korrekturläsning). Rom/Toscana historien har jag fortfarande inte skrivit ... inte tagit hand om korten heller som ska läggas upp på fb etc. Är sen med allt känns det som.


    Nej, inte regn tog inget paraply med mig då yr.no visade sol idag.

  • Lapinette

    BS - min man la upp min nya fb-bild .. han tyckte om mig och Boromir (han kallade min häst så) och visst är den oranga outfiten snygg !

  • Lapinette

    BS - hoppas du snart får svar på vad det kan vara. Låter jobbigt! Gällande present så säger jag som AM - en upplevelse! Min stackars make får aldrig presenter han kan "ta på" utan i fjol vart det Riga i födelsedagspresent och Reykjavik i julklapp. I år kommer det att bli några nätter i Skåne (eftersom vi har semester och kör upp från Frankrike).


     


    Jag måste tyvärr avstå från ert trevliga sällskap imorgon. Får inte riktigt ihop dagen. Skulle vi (ni som kan och bor här) kunna ta en lunch någon dag? Det känns som evigheter sen vi träffades. Förstår om ni inte är så sugna eftersom ni ska ses imorgon men jag är hemma nästan hela sommaren .. t o m vecka 29.


     


     

  • Lapinette

    Härligt Tinga!


     


    En kram skickas till Parnassia.


     


    Liten - vill se bild!


     


    Telis - känner igen mig i parfymförvillingen. Brukar också gå igenom sortimentet noggrant. Spraya på varsin arm och sedan undra vad i hela fridens namn jag hade på respektive arm. Jag måste alltid ha tid på mig .. gå tillbaka och sniffa etc. Därför helt otroligt att jag gillar den jag har nu (eftersom jag bestämde mig på 2 sek). Tror dock att jag skrev att det var Versace då det är Prada .. .but who cares .

  • Lapinette

    Hej tjejer!


     


    Förstår att ni hade det suveränt på picnicen i lördags. Och vilken härlig bild på Trollet ... vad är det man säger sådan mamma, sådan son .


     


    Är det ämnet mammor/svärmödrar ni avhandlar idag? Tycker om båda. Min mamma kan verkligen vara pest emellanåt (speciellt när jag var yngre och hon alltid sa vad hon tyckte på alla föräldrarmöten) MEN jag skulle ALDRIG vilja vara utan henne. Och gällande svärmor så kommer hon på onsdag och stannar i TVÅ VECKOR! Hon är verkligen supersnäll men varför kan hon inte komma oftar och stanna en kortare tid? Jag ser tyvärr inte fram emot det. Känner mig bara stressad.


     


    Såg att Snorkis har haft det tungt. En STOR KRAM!

  • Lapinette

    Snorkis - Lycka till!


     


    Ore - nej, det känns så begränsat att ha någon boende hemma hos sig. Det är ju bara några veckor sedan vi hade makens bror + fru hos oss i 5 dagar. Det funkade jättesmidigt och var skoj. Precis lagom! Fattar inte varför hon inte kan komma två gånger à en vecka istället för 14 dagar. Maken måste kanske ut och resa under tiden och då är det ju jag som ska "sysselsätta henne". Jag brukar ta några timmar ledigt så vi kan göra något på tu man hand men nu med nytt jobb så funkar inte det. Hon är så sällskaplig när vi kommer hem från jobbet. Följer efter en som en liten hund och jag får bara panik och blir frustrerad ... maken brukar få psykbryt (han höjer rösten medan jag försöker bita ihop). Sen avsäger jag mig alla slags kvällsaktiviteter för jag vet att hon sitter hemma och väntar på oss.


     


    Sorry, här kom ett egoinlägg från en smygläsare.

  • Lapinette

    mugglan - jobbigt med din mamma!


     


    BS - jag har skrivit lite på restråden men not full story (har sista dagen kvar). Är skitdålig på att skriva där, här och allt annat numera. Har inte lika mycket tid längre och på kvällarna orkar jag inte släpa hem datorn .. ja och på helgerna så har vi ju antingen besök eller så är vi bortresta.


     


    Det blir lite bökigt för svärmor att resa (Ryanair) och så tror jag det är en kostnadsfråga också. Vi får se den dagen hon får ett barnbarn om hon kommer oftare. Gällande den biten (barnbarn) så känns det som om det inte händer någonting alls . Det kommer inte på långa vägar lika många barn i år som i fjol. Har kört fast på köplats 27 (tror jag det är).


     


    smint - jag, hade ju föredragit Frankrike .

  • Lapinette

    Oj, fick det t o m fetstilat .. är så trött på min nya dator .. ja, det är väl inte datorns fel utan de jäkla nya programmen som ska krångla till allt. Inget ligger där det ska!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!