Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    så idag var det premiär för att köa till fk, de har glömt betala ut föräldrapenning sen 20 september. Som vi upptäckte igår, inte konstigt vi gått back flera månader i rad. Men till vårt försvar ska jag väl säga att vi har bytt konto dit stålarna skulle gå och sen har jag bara tagit för givet att det funkat, för barnbidraget har gjort det.

  • nennesjuttioåtta

    tänkte ju kommentera en masse men läste först och loggade in sen – dålig strategi! 


    upptäckte idag att vi inte har ett enda rönnbär på något av våra träd. De blev rensade av sidensvansarna i våras men det borde väl ändå ha kommit några i år för de?!?! Vad ska de äta då?? Men jag fick upp fågelmatarn idag iaf och ernst-talgbollarna jag gjort själv så nu har väl Nancy iaf något att samla lik på till oss. Gullan.

  • nennesjuttioåtta

    muggles - ååh underbart med små Ada och Beda-sparkar! 


    Oupsie – Söta, fina Daisy!


     

  • nennesjuttioåtta

    hoppas ni myser i adventsljusens sken!  


    Sniiiigeeeeel!??! Hoho? 


    Jäklar vad vi har fått snö! Nancy har utvecklats till en fullfjädrar snöleopard och studsar omkring i pudret. Jag satte upp advetsstjärnorna och stakarna redan i veckan (tjuvstart) men idag åkte ljusslingorna upp ute också. Nu ska jag sätta en saffransdeg! 

  • nennesjuttioåtta

    snorkis – jäklar vad jag garvade åt din länk med bajs"incidenten", Hahhaa!

  • nennesjuttioåtta

    Fru E – Dum pappa säga så! Det vet du väl, att det är inget som du har gjort som orsakade misfallet. I så fall skulle man inte behöva göra aborter med galgar eller mediciner, bara att lyfta en kartong eller ta en springtur. Nä, bu och blä för skuldbeläggande! 

  • nennesjuttioåtta

    kola även här och längdskidåkningspremiär för maken as well. Jag är så sjukt otränad så jag vet inte om jag någonsin kommer att kunna åka igen. Blir ju trött bara av att se på skdiåkning på TV. Hade någon galen vanföreställning (hormonellt, säkert) om att jag skulle åka tjejvasan i vår för att ha ett mål. MOAAHAHAHAHAHAHHA harr harr harrr harkel *spyr*. 


    Bra att du rapporterar, Snaily! Men de behöver väl inte fixera sig innan, va? Eller jag vet inte. Poff så händer det bara. Eller jag vet inte. Men det händer snart i alla fall! 


    Eller jag vet inte. 


     

  • nennesjuttioåtta

    Hoppas du slipper gå över i alla fall! Iiih, snart är ett Yngel här! Sjukt spännande!

  • nennesjuttioåtta

    PB– cheeeeesus, du lär ju inte ens haft tid över till att baka om andan ändå hade fallit på! Men jag kan ju tycka att din man borde satt på vinterdäcken lite tidigare, INNAN han riskerade frysskador. Men ni bor ju lite annat till än vad vi gör. Men det kan ju vara halt även omd et inte är snö. Oftast halare. *hytter med fingret åt sambon*


    Snigel & Lappis – jag åkte tjejvasan 2003!?!? efter inte alltför många mil i benen. Visst tar man sig igenom otränad men jag tror alla skulle må bra av att åka med en tränad Nenne mot sig i spåren. även de som ska ha henne med hem i bilen sen. Eller framförallt heja på efter vägen utan att få en blåklocka (och då menar jag INTE landskapsblomman). Det blir lite roligare om man inte har blodsmak redan efter uppvärmningen. Och den här volangen jag har runt kroppen som tidigare höll Pricken på insidan, går inte bort av positivt tänkande.

  • nennesjuttioåtta

    men jag behöver inte använda bärsjalen, bara att vika upp blötmagen till en pung för Pricken att åka runt i. Skitmysigt!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!