• _koko_

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Hej nenne!! Har du varit ute på några fler testrundor?

  • _koko_

    nenne - Ang nancy vet jag inte. Våra katter löser det själva genom att ta in djur och leka med inne i stället...

    Och vill du vara snäll mot avs och mottagare kan du skriva returneras till avsändaren adressaten okänd på kuverten. Finns ingen avsändare skulle jag slänga det.

    Nu vaknade lillebror, lunchdags!

  • _koko_

    ... och lägga dem på brevlådan skulle jag ju skriva också!

    AM - Wow, vilket arvegods, förstår att det inte är liviadags för det ännu.

  • _koko_

    Stor, stor varm kram till PB, ännu ett exempel på att livet fan inte är rättvist någonstans!

  • _koko_

    oms - Läste mycket förvånat det du skrev om att vända bilbarnstol eftersom jag hade uppfattningen att det är raka motsatsen! Dvs att det inte alls har med storlek på barnet utan ålder att göra! Att barnets skelett och muskulatur "klarar" en kollision framåtvänd TIDIGAST i 4-5-årsåldern, oavsett hur stort barnet är. Kolla telis länk och källorna på den! Sen förstår jag att man inte har något val med barn som Iris, som faktiskt inte får plats bakåtvända.

    Vi har testat britax hiway, akta graco duoflex xtp och akta graco duologic2. Kan bara instämma i det telis säger om britaxen, det är den som passar flest bilar och barnen sitter bekvämt i den (mina föräldrar har en och vi har en "på landet"). Duoflex gillade vi inte alls, den är omöjlig att sova i eftersom den är så upprätt och inte går att "tippa". Vi bytte den (barnens farfar fick den) till en Duologic2 för att den har isofix-fästen och går att tippa i tre olika lägen (under färd om man sitter bredvid, annars når man förstås inte). En oväntad fördel med den är dessutom att själva sitsen tas ur för sig, vilket är nödvändigt om man ska kunna sätta sig mellan stolarna bak, hade varit väldigt meckigt att behöva lossa hela stolen med bas och allt varje gång. Även vi har köpt de flesta av våra stolar på Säkerhetsbutiken.

  • _koko_

    BS - Saknar inte föräldraledigheten med syskon, tyckte det var ett enda stort stressmoment, och sen, som jag skrivit tidigare, blev jag alltid som tröttast precis när det var dagishämtning, så jag fick aldrig nån chans att sova på dagtid.

    Och håller med om att det är urmysigt med stundande advent! Vår lilla gran/en på framsidan har äntligen vuxit till sig tillräckligt, så i år blir det premiär med ljus i den! Vad fin den ska bli.

    Julbelysningen på drottninggatan har kommit upp också, oj, vad fint det är! De har hängt upp "kristallkronor"! Och nu snöar det igen också. *Myser*

    Oj, lycka till idag förresten, EA!!! Och muggles också, eller?

  • _koko_

    telis - Stackars televinken och stackars er. Vår granne ligger inne med deras minsting för att magsjukan inte går över och h*n är alldeles uttorkad.
    Mobi fick förresten knappt plats i vår bil heller (om man ville ha hyfsad plats kvar i framsätet), och vi har en STOR kombi!

    Trollet var ju alldeles sockersöt på bilden!!

  • _koko_

    parnassia - Men fy vad otäckt! Tur ändå att ni verkar ha klarat er så bra, men vad otäckt!!!

  • _koko_

    MSW - Tack för dagens skratt! Hos oss har det funkat bäst att lossa blöjsnibbarna, lyfta på "fronten" och sen lägga ner den igen över "paketet" en liten stund.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!