• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Jag ska sälja ... kan ni inte köpa av mig .. .SNÄÄÄÄLLLA!?


     


    Ja, lite hunkuppdatering vore inte helt fel.

  • Lapinette

    porchez - varför skulle vi bli arga? Har varit superdålig på att pumpa sen jag bytte jobb då jag gick nere vid Stureplan och det ligger så avigt till. Måste hitta en bra ersättare (har gått någon söndag). Provade däremot Shape för ett par veckor sedan och jösses vad det kändes i magen. Annars blev det 8 km löpning i söndags (eller ska vi kalla det lunkning) och igår spinning. Ikväll vila och imorgon dance.


     


     

  • Lapinette

    Här sker allt på webben! Inga papper .. det ekar tomt i bokhyllorna.


     


    Nej, hörrni! Jag har ju knappt varit här de senaste månaderna. Vad ska ni göra i sommar? Något skoj som är på gång?

  • Lapinette

    Underbart (svarta fötter)! Luktar det också?

  • Lapinette

    Karlar har ofta bra förklaringar ... sen kanske vi inte alltid ska godta dem eller har svårt att acceptera dem. Att försöka låta bli att bry sig är inte det lättaste.

  • Lapinette

    nenne - vi gör den inte, vi frågar om den.

  • Lapinette

    nenne - hur går det med chefen? Funkar det bättre nu?

  • Lapinette

    Shit, jag skrev och så uppdaterade jag och det försvann.


     


    Porchez - det är nytt fast gammalt. Gamla kollegor men nya produkter och det kommer att ta tid för mig att lära mig allt men det går framåt. Ska med ut på möten i veckan och hålla egna i nästa. Det är då jag lär mig mest . Men hur var det, har inte du fått en ny tjänst?


     


    BS - just det det blev Sälen men vad ska ni göra i Alingsås? Vi tar Ferdinand och kör söderut. Det blir ett par stopp i Tyskland, sen en natt hos vänner i Österrike, bergsvandring i Schweiz, en tur i Alsace, besöka svärmor och så Hamburg innan vi landar för att fira makens födelsedag i Skåne. Funderar på Karlaby eller Karnelunds ... eller kanske Grand Mölle.

  • Lapinette

    BS - då förstår jag (släkt i Alingsås). Och det är ju en av anledningarna till vår rutt (besöka släkt och vänner) men den största är att maken vill köra sin bil. Vi kommer ju att hålla oss inom nästan samma område (när vi väl tagit oss till södra Tyskland) så distansen däremellan blir inte så stor (ca 2-3 timmars bilkörning mellan ställena). Och Alsace är ju pga vårt vinintresse samt att makens bror bor där (men när vi besöker dem så hinner vi aldrig ut till vingårdarna utan det blir släktmiddagar/luncher och leka med barnen) och Engelberg då vi gillar att vandra i berg och bada i azurblå alpsjöar (vi gjorde ju även det i fjol i Slovenien).

  • Lapinette

    porchez - vad var det att bli sur över, jäkla avundsjuka! Förstår att det är trist när man har blivit lovad något bättre. Hoppas ni hittar någon snart så du kan dra igång.


     


    nenne - ja, vi behöver göra om vår hemsida. Den är ok men kan absolut förbättras (komiskt vi som jobbar med sånt). Så hon skämmer ut sig när ni är på kundbesök. Låter jobbigt! Och vad då eskimåsväng??!!! Vad har jag nu missat?

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!