Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Jag minns inte hur han gjorde sist men nu så låg det väl dukat bord helt plötsligt (han smet från pottan och jag var på väg till jobbet och det var allmänt kaos) och så bara såg jag att han satt och stoppade något saaaaakta in i munnen innan jag såg resten runtomkring honom. 

  • nennesjuttioåtta

    hejhej och välkommen Izzies lilla prinsessa! Vad jobbigt att det blev en repris! Hoppas ni har det bra i er bubbla och ta hand om er!!! Kraaaaaaaam!!!!!!!!!

    Så jag är snart först i bf-listan? Det är ju helt absurt.

    Ore sammanfattade det väldigt bra med vad vi sysslat med i löndom på fb. Jag vet inte riktigt, jag vill bara att vi ska vara sams (!!!) och samlade på ett ställe! Nu var det ju ett tag sen som någon smygläsare gav sig till känna och dessutom stannade kvar (bara mopedvin väl?) och de andra som fortfarande läser på tunnelbanan (hej, tjusiga damen) kommer ju inte att göra det, tror jag. Men deras liv kommer att bli så mycket tråkigare. Vi kan kanske fortfarande välja att vara anonyma namn (som t ex Start september vill?) eller våra alias även om vi är på ett slutet forum men att man iaf känner att man kan skriva mer öppet om allt möjligt ändå. De flesta har jur edan träffats men ändå. Vi har ju lärt känna varandra med alias så varför ändra ett vinnande koncept?  

    Som sagt, jag vet itne riktigt vad jag menar eller tycker, mer än att jag skulle tycka det var trevligt om alla vågade dela med sig av ditten och datten för vissa grejer håller jag ju också tyst om för att inte någon smygläsare ska veta vem jag skriver om, eller att det är jag som är jag. Även om säkert någon redan listat ut det.  

    bla blaba lba bla yada yada yada.  

  • nennesjuttioåtta

    AM – Lycka till idag med fffstfssst och snippsnipp!

    Tinga – ÅååhååÅHÅHÅÅÅÅÅÅ ÅÅÅÅH vad glad jag blir att ni har fått så sköna middagsstunder. Äntligen, nu kommer belöningen efter att slit!!!!! Så värda det! 

  • nennesjuttioåtta

    försöker fördriva tiden fram till mvc-besök.
    Egentligen skulle jag kunna jobba men kan inte koncentrera mig... 

  • nennesjuttioåtta

    hehehe, ja de där recepten jag länkade till såg ju jättenyttiga ut... Men det är klart, det kanske är själva energin man är ute efter?

  • nennesjuttioåtta

    hey, min man fyller år nästa vecka. WHAT TO DOOOOOOOO? Vad ger man en som bara önskar sig en ny cykel (för han har ju bara 4) för sisådär 30 000? Vaniljfudge?

  • nennesjuttioåtta

    Mopedvin – välkommen ut i ljuset!

    Nu måste jag gå. Återkommer!  

  • nennesjuttioåtta

    Tillbaka. Kändes väldigt bra! Har fått samtal inbokat med överläkare på spec.mödravården för att planera graviditeten utifrån den förra. Jag ska INTE få gå över och storleken ska kollas. PIUUUH! 

    Ore – ja fast trampor har han ju redan som passar hans skor. 

    tror jag hittat något men han tjuvläser säkert så jag kan ju inte skriva det här... 

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!