• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    AM - nalkas det semester snart? Jösses vad tomt det kommer att bli här på tråden ... då jag äntligen kommer att få tid att titta in här om dagarna.


     


    Halloumi, säger som nenne gott men gnissligt. Har dock ingen liggandes i kylskåpet utan istället är det fetan som dominerar .. ja plus alla goda franska ostar vi gärna äter efter maten.

  • Lapinette

    Inser att jag måste prova på den där limemarinerade rödlöken. Ett problem dock, jag får äta upp den själv då min make undviker lök.

  • Lapinette

    Ja, väldigt mycket matprat så här på morgonkvisten. Härligt med picknic och teater. Ska själva pickenicka ikväll. Ta cyklarna och åka ut någonstans. Tror dock jag ska vara lite lat och köpa med mig en god sallad på delit som ligger här på gatan där jag jobbar.

  • Lapinette

    AM - minns när vi hade vår träff för ca ett år sedan ... precis tvärsöver gatan där jag sitter nu dvs inte hemma hos oss utan på Soc. Det blev ett trevligt möte där min närmaste familj samt vänner (de som även skrev intyg ... eller vad det nu heter). Som singel, vad har man för valmöjligheter numera? Vietnam var ju ett land som försvann för singlar, Kina la väl också ned i och med OS.


     


    Vad härligt med Italien. Hur länge blir ni där?

  • Lapinette

    AM - håller tummarna för din väninna att hon hinner få ett barn.

  • Lapinette

    Snorkis - jobbigt med oanmälda besök. De vill ju bara väl men jag förstår att det känns skitjobbigt. Tur i oturen har vi den franska släkten inkl svärmor låååångt bort men min familj och där då mest min mamma kommer att ha svårt att förstå att hon inte kan komma och träffa sitt barnbarn när hon vill. När man adopterar ska man i största möjliga mån vara ensam med barnet den första tiden. Första tiden i det här fallet kan handla om ett halvår. Visst ska barnet träffa andra men det är för att tryggheten med oss som föräldrar ska byggas upp och att han/hon ska förstå att det är till oss han/hon ska vända sig till när något inträffar. Har vi mormor där hela tiden som plockar upp när barnet är ledsen etc. så är det lätt att kontakten knyts där istället. Sen kan det ju vara så att barnet inte är van att vara bland vuxna (efter att ha varit på barnhem) etc. Så jag förstår känslan av att få vilja vara ifred. Komma in i nya rutiner och bygga upp just er familj.

  • Lapinette

    Själv har jag fått ett span på menyn för kvällens matintag på Villa Godthem. Fortsätter mitt oseriösa liv ... och lär få göra så ett tag till.

  • Lapinette

    Inser att det är kvällstid man ska vara här! Kramar till er alla och speciellt till nenne som äntligen har hittat till fb .

  • Lapinette

    För mig är det så mycket enklare att hänga med på fb än här, tyvärr.Enkelt då jag har den som app att gå in och uppdatera mig, läsa meddelanden etc. Sen kan jag hålla med om att det är mycket strunt som skrivs (även från fröken Lappis) men det går att bläddra förbi eller ignorera.


    Annars då, hur mås det? Själv är jag trötter och orkar inte ta mig för något. Hade ett jobbigt avslut på förra veckan som tog musten ur mig ... så det känns som om jag fortfarande "slickar mina sår".

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!