• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    BS: det funkar inte - minipiller äter man hela tiden oavsett mens eller ej. P-ringen jag hade förut var himla smart för där kunde man styra precis som med p-piller genom att stoppa in en ny ring utan att vänt en mensvecka. Kanske funkar det ändå med progesterontillskott - måste kolla med någon lämplig BM elller gyn eller ngt. Det minipiller jag äter innehåller bara gestagen ...

    Smint: det låter väl som en superbra möhippeplan. Tror centralbadet är mer lämpligt än Sturebadet för lite större sälskap (än typ ett par-tre stycken). Om man inte hyr hela turkiska badet förstås - vilket verkar helt fantastiskt: http://www.sturebadet.se/sturebadet/turkiska-badet/1027698-turkiska-badet-startsida. Beroende på var ni badar så är ju både Grodan och Grill mycket lämpliga! 

  • fru AM
    Lapinette skrev 2011-04-14 12:20:38 följande:
    Tinga - smart men jag vill inte äta Primolut så himla länge (som jag bör göra i Toscana) och då kanske skjuta ut den så långt att jag kommer ha tant mitt under sommarsemestern. Snacka om planering!
    Du kan ju ha en extra flik i excelarket för detta!

    Märkligt - angående min egen frågeställning (kombinera minipiller med Primolut hitar jag ingenting på google, jag börjar tackla av!) 
  • fru AM

    Det jag vet om på sturebadet är en vanlig bassäng som alla har tillgång till (samt utsikt över från restaurangen), samt turkiska badet jag länkade till. Ska kika på hemsidan lite.

  • fru AM
    smint skrev 2011-04-14 13:46:03 följande:
    AM: Tack, det lät ju rätt mysigt och inte så fullt dyrt heller.  Centralbadet har bubbelpool men som sagt det känns lite osäkert med deras öppningstid. Men man kan iofs boka in en massage på båda ställena och sedan boka av så fort jag vet när CB öppnar.. 

    Tyckte sturebadets hemsida var lite trist, eller inte så mkt info..

     
    Sturebadet är ju mest en medlemsklubb för träning och så säljer de entaka behandlingar. De är inte så intresserade av att få in "svensexegäng" på bred front. För er civiliserade möhippa skulle de säkert ha passat om de haft en bubbelpool. Fast jag gillar ju turkiska badet ... måste fundera på att ha ett poolparty någongång - tyvärr får man bara in 20 pers)
  • fru AM

    Nu ska jag ge mig ut på stan på jakt efter rosenvatten/rosessens ... Ciao belle!

  • fru AM
    snaily skrev 2011-04-14 14:06:01 följande:
    Smint
    Här var vi på min möhippa: www.bluemedispa.se/se
    Litet men jättemysigt! Funkade bra för oss, tror vi var 6-7 personer.
    Det där såg ju toppen ut!
    (synd bara att de samarbetar med makens värsta konkurrent ...

    Nu: rosenvatten! 
  • fru AM
    Vännerfan skrev 2011-04-14 18:36:25 följande:

    Danmarks små tvillingar döptes idag såg jag och jag spanade just in namnen. Josephine- så jättefint!! Ett av min absoluta favoritnamn (men upptaget i båda våra släkter). Mary och Frederick- vilken perfekt familj de fått och så snygga de är båda två. Att först få en pojke och sen en flicka och sen dessa tvillingar; det känns nästan som för bra för att vara sant tycker jag- som att det mest bara händer på film. Undrar hur det är med vår kronprinsessa. Vilken satans press hon måste ha på sig, speciellt som månaderna efter bröllopet går. Stackars henne. Undrar också vad jag håller på med som bara sitter här och "dravlar" i stället för att återuppta packningen. Blir till att lägga barnen själv ikväll sen, för maken jobbar sin sista dag på 4,5 månad, så han har mycket att avsluta.


    Söta namn på söta barn och en vacker mamma, men barnafadern är nog ingen svärmorsdröm direkt ... http://svenskdam.se/2011/04/frederik-i-blasvader-partajade-pa-nattklubb-med-okand-blondin/
Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!