God söndag i tråden!
Efter en lyckad middag som avslutades 2.30 och sedan 4 timmars sömn är jag glad men lite snurrig.
Vi hade orientaliskt tema med kryddstarka röror, oliver, pitabröd, korvar osv som förplock/förrätt. En god riesling till det. Sedan var det lammstek med saffranstagine med sockerbakad pumpa, rödlöksringar, färska örtkryddor, citron, dadlar och sultanrussin + galet god chermouladressing (kall sås med bla grillad paprika, vitlök, cayennepeppar, spiskummin). Tilll detta även överblivna röror från förplocket samt några olika mumsiga rödviner. Dessert: Rosenparfait a la Turkisk Delight, på hallonssåsspegel, med kanderade rosenblad och hemgjorda maränger + ett gott dessertvin som i kombo med desserten fick en god saffranston.
Det är sällan jag är så odelat nöjd med en egen middags alla beståndsdelar men dettta var verkligen en toppenkväll även vad gäller stämning , flyt osv!
Så snart Hektor sovit klart så ska vi ut och fingå i solen! Kram till alla!