• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    AM - läckert kakel även om jag är ganska så "tråkig" av mig och föredrar utan mönster. Och åter igen stackars Livia. Låter verkligen inte skoj. Har hon fått någon liknande reaktion tidigare? Gällande väskan över axeln så håller jag fullständigt med!


     


    Ja, jag kräver inte mycket ... "bara" det är sol och varmt de fyra dagar vi är i Biarritz. Sen kvittar vädret faktiskt.


     


    Go girls, ni som ska pusha varande till viktnedgång.

  • Lapinette

    AM - nu när du säger det så fick jag två bett ute på landet för några helger sedan och det blev två stora röda blaffor som satt i jättelänge. Vad har myggorna blivit uppfödda på i år? De är klart färre men "starkare".


     


    kokisen - så ni har semester just nu. Vad skönt! Själv tar jag det allt lugnare och lugnar på jobbfronten. Började med en timme på balkongen denna morgon men har faktiskt kundbesök på torsdag. Ska ni hitta på något speciellt eller ta dagen som den kommer (vilket för mig låter helt underbart).


     


    Snorkis - det kommer säkert att gå jättebra med viktnedgången, du har ju precis varit gravid. Pratade med min väninna igår som förlorade sin dotter för ett par år sedan (vid födseln) och som nu har fått en till liten dotter. Hon berättade hur lång tid det tagit för henne att komma över, hur hon ogärna har träffat eller hört av sig till kompisar vilket hon i dagsläget börjar sakna, vilken skräck hon hade under graviditeten osv. Tänkte självfallet på dig och hur lika era historer är. STOR KRAM

  • Lapinette

    AM - tyckte Gastbyn var fin! Och själv förespråkar jag för ICKE svarta väskor. Köp en grön, röd eller lila så kan du ha den till allt i stället. Jag är alltid så svartklädd så en liten färgklick muntrar upp.

  • Lapinette

    AM - 8 kg!!! Jösses, vart tog du dem ifrån?!


     


    Snartis - skönt att du mår bättre idag.


     


    kokisen - hur går det med husutbyggarplanerna? Kolmården är himla trevligt ... även när man inte har barn. Vi var där för ett par år sedan.


     


    Izzie - en till som har tre dagar kvar att arbeta. Sen drar vi till Frankrike ... Biarritz har 18 grader och regn just nu .. jösses, trodde det alltid var typ 30 grader och sol i södra Frankrike men det verkar bara gälla den delen som ligger mot Medelhavet.

  • Lapinette

    Nej, nu överdrev jag det är 16 grader och regn .

  • Lapinette

    AM - tack för tipset måste genast införskaffa Vagabond.


    "Eller var det 6 kilo på 8 veckor ... Minns inte längre. En biverkning av LCHF - man blir lite glömsk och småpuckad, vilket i mitt fall bara varit positivt (eftersom jag då blir mer jämlik med min man )" - TACK FÖR DAGENS ASGARV!


     


    Själv har förvandlat mycket grått till mörkbrunt (varit hos frissan). Har inte färgat sen i början av april så jag såg väldigt "solblekt" ut. Och själv kände jag mig mer vältränad och fit än på länge ända tills jag igår avbokade dansklassen och hängde med maken ut för att springa ... efter 4 km säger han till. Nu får du sluta klaga på ALLT! Jösses, tycker det är mycket skönare att springa själv. Ja, ni fattar nog! Det kändes som jag hade cementklumpar till fötter, solen stekte, jag fick håll (brukar aldrig få håll), hade ont i benen, det var för varmt, för blåsigt osv . Idag ska jag inte träna!

  • Lapinette

    Ore - de sista två veckorna ensam på kontoret kan jag inte säga har varit speciellt betungande. Har mestadels jobbat hemifrån ... ätit lunch med maken. Börjat jobba senare, gått lite tidigare osv. Sen brukar jag aldrig ha problem att gå ned i varv ... nedvarvningen brukar börja på bussen ut till Arlanda då jag alltid tar en powernap .

  • Lapinette

    Vickan - låter som ni har haft det jättebra. Är det en fin sommar är verkligen Sverige oslagbart!


     


    Tänkte höra med er som är här - har en väninna som är i en supertrasslig situation just nu och har ett behov av att hitta en lägenhet. En mindre lägenhet i stockholmsområdet som kan hyras ut med kort varsel. Någon som vet något får gärna inboxa mig.

  • Lapinette

    AM - tack, hon behöver någonstans där hon kan få lugn och ro, slicka sina sår och spara energin till den kommande familjemedlemmen.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!