• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Ore - min väninna har sagt att hon ska skriva en bok om sina erfarenheter. Jag håller bara med.


     


    Snartis - är du kvar hemma eller har ni åkt in?


     


    AM - inhandlade Vagabond igår. Instämmer så i artikeln om Venedig. Loved it fast jag tidigare inte ens velat åka dit pga några av myterna som de räknar upp. Insåg även att vi gjort 3 av 5 av deras tips om kortare bilresor (flyg och kör som de kallar artikeln) med viss modifikation. Såg att det stod om ert favvoställe i Italien. Ska läsa den imorgon på planet ned (om jag inte sover ...zzzz...). Artikeln om Biarrtiz var trevlig men innehöll inte så mycket tips. Jag har dock skrivit en lista med topprestauranger från Tripadvisor till varje anhalt. Har ju ingen Lonely Planet för Aquitaine och vill ju äta gott.


     


    Och så säger jag också ... FREDAG och snart SEEEEMESTER!!!

  • Lapinette

    Ingen som vill skåla, partaja, skaka häck och fira min sista arbetsdag innan semestern idag? Halllååå?!

  • Lapinette

    Snartis - jösses vad spännande!!!! Lycka till .. eller vad man nu säger.

  • Lapinette

    Vänta var det i dagens SvD? (springer iväg för att leta upp tidningen). Japp, det är 3-4 sidor om Italien i Kulturdelen och det jag såg var att det stod "Marhce är inte lika känt som sina grannar Umbrien eller Toscana, men minst lika vackert."

  • Lapinette

    AM - jag fick inte SvD igår men tack och lov kom den idag. Gillar kulturdelen på fredagar med lite resor och mattips. Har nu suttit på balkongen och läst artikeln som var vackert skriven. En hyllning till Italien och Marche där journalisten har tillbringat varje sommar sedan barnsben.

  • Lapinette

    Ore - så klart du ska försöka och är det inte samma chef så är ju förutsättningarna desto bättre. Go girl!


     


    Ingen sista-minuten-panik här inte. Har lite småfix att göra, saker som gör att jag kan vara seg och lat när jag kommer tillbaka eftersom jag förbereder dem redan nu. Ska nu ut och äta lunch med väninna som är mammaledig. Antingen sätter vi oss på en uteservering eller tar med oss mat till parken .

  • Lapinette

    Vickan - drömma kan man alltid göra !


     


    Själv ska jag försöka koncentrera mig ett par timmar till innan jag skriker- VA-CA-TION! (som vi säger i min familj).

  • Lapinette

    Ja, hemskt det som hänt i Norge. Overkligt!


     


    Här packar vi för fullt. Måste upp i natt (morgon) för att åka iväg och väskan är överfull och väderprognosen har ändrats från sol fr o m torsdag till fortsatt regn . Vad fasen ... ska man packa om väskan eller låtsas som solen skiner och sitta på stranden ändå? Fasen .. jag kör på den varianten.


     


    Ha det så bäst här hemma .. snart drar vi!

  • Lapinette

    Kikar in och ser att Snartis fortfarande är kvar hemma. Trodde helt säkert att något skulle ha hänt under tiden vi varit borta ... fast vi är ju fortfarande inte hemma så kanske, kanske har jag rätt i alla fall .

    Är just nu hos familjen i Strasbourg och har en busig liten kille bredvid mig. Imorgon bär det av hem igen efter dryga två veckor på genomresa genom Frankrike. Hoppas ni allihop har haft en suverän sommar.

  • Lapinette

    Tinga - såg att du var i Ligurien i förra veckan ... undrar om vi varit i Alsace ungefär samma datum? Du får skriva mer i restråden när ni är tillbaka.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!