• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    BS: jag är mest nyfiken på var du fått kogödslet ifrån ...?
    Bra jobbat att klaga på att dagis frångår köordningen - det är helt magiskt vad plötsligt det kan materialisera sig platser till både dagis och skola på det sättet (vis av erfarenheten från Storsonens skolbyte), 

    Jaha - nu är de närliggande kvarteren avspärrade pga misstänkt bomb på en bank i nästa kvarter ...Känns inte bra att jag snart ska gå och hämta barn på dagis. Blir en lång omväg idag. 

    Måste jubla lite över vår nyfixade garderob/förråd! Det blev så himla bra. Massor av ny extraplats blev det tack vare väggklängande elfasystem. Och snyggt gråmålat golv! Plötsligt trivs man därinne!

  • fru AM

    Vickan vi har fått veta två månader innan senast ...

  • fru AM

    BS: ingen fara - vi lever. Det var troligen bara en misstänkt bomb, eller en kvarglömd väska vid bankomaten ... Alla avspärrningar var borta vid dagishämt. Jag berättade den spännande historien för Livia i alla fall - den tilltalade hennes dramatiska ådra och hon har pratat om bomber och onda människor hela kvällen ... Nenne: dags att börja jobba? Oh den separationsångesten ... Men också insikten om hur sjysst det kan vara att få gå på toaletten ensam och sitta vid datorn och tänka hela tankar .... Porchez: heja Hunkendejt!

  • fru AM

    Gärna brunch och eller picknick i t ex juni! Tyvärr kommer nog inte mitt hem funka som reträttplats vid dåligt picknickväder då vi ska byta stammar i gästtoaletten i hallen. Det kommer vara dammigt kaos här troligen första hälften av juni i alla fall. Och innan dess ska vi renovera alla fönster ut mot gatan ... Men låt inte det hindra oss att bestämma något - vi kan väl boka ett datum till att börja med? För vi vill väl köra innan sommaren?

  • fru AM

    Jag tycker 11 juni låter som ett bra datum för 5-årsjubileum! 

  • fru AM

    Jag som just skulle jubla eftersom det tydligen inte blir stambyta förrän i augusit - då kan vi ju ha mitt hem som regnskydd i juni. Men nu verkar vissa av trådens tunga personligheter inte kunna samtidigt i juni så då skiter det ju sig. Det får kanske bli i augusti då ... Så bokar vi en dag och så får allt annat komma i andra hand? OK?

  • fru AM

    Alltså är mitt förslag: 13 augusti eller 20 augusti.

  • fru AM
    Lördagen 3 september föreslås för TRÅDTRÄFF med anledning av 5-årsjubileumet!
  • fru AM

    Alla som hänger här regelbundet är ju tunga personligheter, Porchez. Jag vill hitta en dag då ALLA kan!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!