• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Snorkis: kom tillbaka! Vår vilja att försöka förklara deras konstiga handlande var ju bara tafatta försök att trösta dig! KRAM

    Snaily: oj vad jobbigt med Yngla. Aldrig roligt när de blir underkända. (Hektor ska upp till bevis om två veckor när han ska väga in sig på BVC (de ville ha en extra koll vid två år eftersom de tyckte han var tunn sist - TROTS att de konstaterade att det borde vara genetiskt. Hans syster var dock lite rundare vid samma ålder, det kanske är det de tittar på).)

     

  • fru AM

    Haha' Porchez! Jag är nog man då .... Enligt undersökningen du länkade till. Jag står inte ut med manlig göterborsk dialekt utan gillar snarare norrländska. Stockholmska är inget fel heller så länge det inte är Eken-snack dvs hantverkartugg. Hellre då en trevlig ö-malmsk accent. har inga problem med gnällbältare heller.
    hoppas intresseklubben anteckade detta nu!
    fredagsskål för Porchez nya jobb !Hade jag bott i din stad hade jag hakat på firandet vare sig ni hade velat eller ej! Är firarsugen!

  • fru AM

    Nej, Cicci - du svarade nog bara till BS. Det är på FB som svaret går iväg till alla automatiskt.  Hursomhelst: BVC hade helt glömt att Hektor skulle in för invägning det var jag som mailade och frågade om de inte skulle kontrollera honom. Så det är nog bara att ringa och beställa en tid. Vilken sköterska har ni? 

    (Först had ejag tänkt skippa den där viktkontrollen eftersom jag anar att de kommer slå ner på att han talar så lite men sen bestämde jag mig för att han pratar ok och att jag inte bryr mig om vad de säger. Han gör sig förstådd och är uppenbarligen med i matchen intelligensmässigt, det räcker för mig. Har läst mig till att om barn pratar som Hektor gör nu när de är 3 år - DÅ ska man bli orolig. Gör han fortfarande det om ett år är jag nog glad om de upmärksammar det.) 

  • fru AM
    Fru E skrev 2011-05-06 13:23:51 följande:
    Lappis-vaniljbottnar, mörk chokladmousse, jordgubbskompott, lemoncurd med yoghurt täckt med vit chokladsmörkräm och täcke av marsipan så småningom. Färgtema vitt/rosa/limegrönt
    Gaaaah - vad gott! Kan du inte bjussa på en bild sen?
  • fru AM

    Hej Lappis! Välkommen tillbaka!
    JAg tror att vi bestämt två datum -  för att alla ska kunna vara med åtminstone en gång - 11 juni och sedan  i september. Gå in på Vickans profil och se om du komemr åt bloggen hon skapat angående detta!

  • fru AM
    Piggelin1 skrev 2011-05-06 13:35:11 följande:
    Men, om vi säger så här då - har du kollat på Ullared - Vänner?
    Jämför Morgan som jobbar där med Per Gessle
    Är inte Morgan och Per Gessle ganska lika? Ser ut som marsvin båda två ...?
  • fru AM

    Det är väl ungefär så vi har "Planerat" Ore. Som det ser ut nu kommer stambytet ske i augusti i stället. Förutsatt att vi har fått tillbaks våra fönster efter fönsterrenoveringen (mycket på gång i huset just nu) så kan vi ha mitt plejs som reservställe 11 juni.

  • fru AM

    Reviderad uppfattning: Så länge män säger trevliga och intelligenta saker så får de faktiskt låta hur de vill (tom götebosska). Vid min ålder kan man inte vara så kinkig.

    Trevlig helg på er. Idag blir det thai-take-away. Lovely! 

  • fru AM

    Ja - hurra till plats 30 i kön, Lappis!
    Har precis författat ett referensbrev för adoption för min singelkompis räkning - hoppas hon hinner få något barn. Hon fyller 44 i år och ska kanske få någon typ av dispens för att hinna. Det blir ju förmodligen ett äldre och kanske skadat barn. Vi får se.

    Vilka goda tårtor ni pratar om. JAg förösker ju vara lite hälsosam och hålla nere kolhydratintaget, svårt när ni frestar så! Ska testa att göra denna "nyttiga" glass i helgen: http://www.annaskipper.se/nyttig-glass.html
    Nu take-away-middag!

    Puss och kram! 

  • fru AM

    Den FB-rekommendationen hoppas man ju hamnar i någons status eller lite gömt på någons infosida ...

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!