• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Halååå! Det är ju freedag! Skål på tråden!
    Och en liten puff till Ada & Beda som borde börja pallra sig ut nu!

    Hoppas alla får en trevlig helg! Vi ska ha middag och tänker bekvämt nog köra en repris på vår orientaliska meny (den där såsen till varmrätten var så himla god ... och rosenglassen ..! Helgens gäster har ju inte ätit det förr heller - inte hos oss i alla fall!)

    Tjoho!

    Jag är helt nöjd med min BH-storlek just nu och tänker varken dela med mig av eller ta emot bidrag

  • fru AM

    Muggles: hoppas verkligen att tappen tar och skärper sig - eller snarare mjuknar ... OK så nästa vecka är det läge för igångsättning OM (NÄR!) tappen givit med sig ... (Och om inte - är reservplanen snitt då? Eller det har ni kanske inte pratat om?)

    Ada(m) och Beda(owulf) (finns det ett sånt namn?) - kom ut!

  • fru AM

    Lycka till Muggles!!! Snart är de här! Härligt att få snusa bebishjässor inom kort -'Cause you're worth it! Hoppas maken är instruerad att vara kobrasnabb med tråduppdatering! KRAMAR!!!

  • fru AM

    BS: Jag känner igen allt du skriver angående känslorna inför barnen och längtan eftere tt mer 'oberoende' liv. Jag tycker det var väldigt skönt att höra att jag inte är ensam att tänka så! Jag får så dåligt samvete när tankarna kommer för egentligen är ju barnene rätt snälla ...
    jag är också på jakt efter väska! Det är så svårt! Jag hittar ingen ssom riktigt 'talar till mig' - jag är beredd att lägga ganska mycket på rätt väska men d en verkar inte finnas. Det är klart jag hellre betalar mindre ... Men det finns ju inte billiga väskor heller. Jag vill absolut ha läder. Kanske kan jag hitta ngt i Italien.
    Oupsie: det var nog precis rätt recept du såg - jag hittade det i Plaza Interiör!

  • fru AM

    STORT grattis, Muggles med familj!!! Anar att det blev snitt, m tanke på hastigheten. Izzie: imponerande BH-storlek! Har du någongång besökt butiken Gustaf Mellbins i gamla stan i Stockholm? Det är en mycket bra affär o de har 'icke-norma-storlekar' /m en delm av sin affärside (även om de också har ett 'normal'-sortiment ). nu middagspyssel eftersom Hektor precis somnat. Han ligger o smackar på nappen så det ekar genom baby-watch-apparaten

  • fru AM

    Helt fantastiskt Muggles! Att det blev vaginalförlossing och att det gick så snabbt och bra! Med den snabbheten var jag säker på att det blivit snitt! Härligt att ha fel! Grattis igen!

    Start September: Jag är nöjd med operationen - dock tycker jag att det var dåligt att jag på återbesöket/kontrollen (ett halvår efter operationen) bara fick träffa en syrra som kollade på resultatet..Det är/var tydligen deras rutin på kliniken Jag hade föredragit att träffa läkaren som opererade. Hade en del frågor som inte syrran kunde  svara på alls. (Sedan är denna typ av operation en slags löpande-band-ingrepp ... och det märktes väl under operationsdagen. Det var väldigt rationellt och effektivt på bekostnad av trivselkänslan - men jag förmodar att det är för höga krav att ställa på en åderbråcksoperation )

    HAr tyvärr upptäckt nyligen att jag fått ett par nya åderbråck - det har ju inget med operationen att göra, utan bara dåliga gener ... Men jag har kommit till ro med att snyggare än så här blir inte min ben - de är mycket bättre efter operationen än innan, trots några nya små åderbråck. Jag får fläska på med roliga kläder och iögonenfallande smycken så tänker kanske ingen på benen ...

     

  • fru AM

    MSW: Kram och åller tummarna!

    Start September: nej perfekta ben har jag insett att jag aldrig komemr få -  men har i alla fall kjol numera i alla fall! Bra tänkt  att klara av baraskaran innan operationen.

    JAg gjorde ju båda benen under samma operatton vilket var i tufft. I och för sig var det en så stor chock på dag 3 att ta bort bandagen att det nog var bra att inte ha ett ben kvar att göra sedan för då hade jag nog fegat ur ...

  • fru AM

    Gosnosen: Hej! Angående amningsvänlig klänning: om du inte är jättesugen på att köpa en direkt amningsklänning (som jag lovar att du inte kommer vilja använda efter avslutad amning) så föreslår jag en "vanlig" klänning med generös och "töjbar" urringning - tec en singoalla skärning med resår eller något djupt urringat i trikå. Samt att du bunkrar med små handdukar attt ha mellan den lilla ammaren och klänningen om ammaren dräller ...

  • fru AM

    Snokis: men så skönt att ni möttes av förståelse och fått snittid och löfte om veckokontroller!! (Förstår att du kanske inte vill skrika ut snittdatum men man är ju nyfiken! ) Det kommer att bli bra det här! Stor kram!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!