• _koko_

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Och jag har alltid sagt att jag skulle vilja gifta mig i november just för att det är den tristaste månaden på året... Då behöver man inte våndas över väder och vind, för det är mer eller mindre garanterat grått och trist.

  • _koko_

    Fast nu skiter jag ju i vilken månad, bara jag blir gift någon gång...

  • _koko_

    Åh PB, än en gång har du beskrivit din smärta så levande och tydlig att man känner den i sig själv. Det här är en sorgeperiod du måste gå igenom, som kommer att ta tid och göra ont, men som ju tyvärr är nödvändig. Sorgen över det barn du skulle ha fått är en stor sorg, en smärtsam sorg, en vidrig sorg.
    Och det låter definitivt som att du behöver prata med någon utomstående!!! Och antagligen vara sjukskriven en stund också, för att som du säger orkar fungera igen.
    Tänker på dig.

  • _koko_

    telis - Word! (ang sömnlösheten)

    tinga - Vad härligt att allt gått så bra med resan (både för er, barnen och barnvakterna) och HEJJA piff och puff!!! Tänk, som ni har kämpat, sträck på er och var stolta över er själva och era fina barn!

    snaily - Kan det vara så att du har svårt att sova pga tankar på det som onekligen börjar närma sig?!

    Men FY vad mycket cancer det är nu!!! 4 "fall" i tråden, vi har också en dålig prognos i den närmaste familjen, och alla är alldeles för unga... Har man passerat 90 kan det väl vara "ok", men 60 eller 40?!!

    Nä, bort med all SKIT nu!!!

  • _koko_

    Tänker också på EA, du har visserligen tiden för dig, men vad hjälper det när det ändå inte lyckas. Stor kram och tummarna är parkerade för att det nästa gång ska vara er tur!!!

  • _koko_

    EA - Förstår verkligen att ni inte vill tänka på "nästa gång" nu, ni måste ju också få sörja ordentligt först. KRAM!

    Kram piggis! Mysigt med liten kille på magen. Har du blivit nerkissad av brandslangen ännu?

  • _koko_

    Apropå blogg: nenne jag kan inte kommentera din blogg längre (får inte upp "bokstavsrutan" alls), men jag läser!

  • _koko_

    Här har kräksjukan landat. Fast vi verkar ha tur, båda barnen har bara kräkts en gång var (igårkväll, lillebror i sängen utan att vi märkte det, så han har sovit i kräks inatt, hur många poäng får vi för det?), och har nu börjat äta. Håll tummarna för oss (fast jag kan ta många kräksdagar med barnen om tumhållningen för ea och pb kunde funka...)!

    Nu måste jag ta hand om mina ynkliga barn.

  • _koko_

    Åh, PB, vilken fin dag du hade igår, mitt i allt det jobbiga. Blev så varm i kroppen, tänk att det finns lika empatiska människor som du i din närhet, det behövs! Och vad fint med sonens kompis, hoppas ni hade en riktigt mysig kväll! Stor kram! Kramar också till klockarbol, önskar att din tillvaro kunde bli lite ljusare snart. Jag vill också luncha/fika den 15e! Barnen har blivit av med magsjukan, men lillebror verkar ha åkt på förkylning också, hög feber, hosta och snor... Idag verkar han dock äntligen må lite bättre. Puh! Muggles - Grattis till fina resultat och att du har börjat se fram emot det! Det gör jag också, hihihi!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!