• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Jag är faktiskt glad för deras skulle och självfallet har de haft ågren att berätta för mig att det faktiskt hänt dem. Oppsandet alltså . Det kommer dock att bli ganska så ensamt i vinter .. eftersom dessa väninnor är de som man spontant kan boka in och träffa på Riche efter jobbet.

  • Lapinette

    Men lite synd om mig själv tycker jag nog att jag få vara ändå ... fast jag är glad för deras skull . Eller hur?

  • Lapinette

    AM - helt rätt! Jag hade nog faktiskt inte (tror jag) velat haft något barn om jag inte träffat maken ... eller någon annan som det känns så bra med. Dessa tjejer vill ju helst ha en pappa men så "råkade" det bli så här.

  • Lapinette

    I det ena fallet så var det så att hon skulle ha sin mens så hon trodde det var säkert. I det andra så visste hon att det fanns risker men sket i det.

  • Lapinette

    Ore - fortfarande stopp i Korea och istället för att gå framåt i kön så har vi backat två steg .


     


    AM - nej, visst är exen inte så glada för det här var inte vad de hade tänkt sig men vad fasen man är väl två om saken! Vet att den ena väninnan varnade innan och han sket i det .. i det andra fallet har jag inte alla detaljer men hon trodde själv inte att det var någon som helst fara.

  • Lapinette

    Den ena fadern verkar totalt skita i allt (och vill inte ens se henne .. men det är svårt eftersom de bor ihop) och den andre så verkar fadern vilja ta sitt ansvar. I det tredje fallet och barnet som redan är fött så är det hon som tar all markservice men är fortfarande tillsammans med pappan som bor på annat håll (dock i samma stad men med sina 3 barn). Som sagt .. vi får se hur det hela slutar. Bara så komiskt att vi fyra satt tillsammans för något år sedan och då fanns inte detta alls med i planeringen.

  • Lapinette

    Cicci - här händer inget "huxflux" aller "ooopps".

  • Lapinette

    AM - je sais! Men kaninen hoppar inte så mycket just på den ängen längre.

  • Lapinette

    Cicci - efter 5 år så känns det lite jobbigt att höra ... "det kommer att funka". Sorry, det känns lite passé. Och visst ska man vara positiv och hela den grejen men det ärprecis det jag valde .. ett liv där jag mår bra, istället för ett liv som tyngde ned mig med negativa svar varje månad.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!