Inlägg från: Vännerfan |Visa alla inlägg
  • Vännerfan

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Aha, då förstår jag.

  • Vännerfan

    Hej hej!


    Snorkis, Men åh, så spännande!! Stort lycka till om det är på gång nu!!! Även om jag ser att det onda gått över för nu.


    Oupsie och Snaily, Ser fram emot glada tillrop från er á la "åh, det är så härligt att kunna grilla" eller "åh, så lyxigt att plocka ätbara saker i trädgården" eller " så skönt att bara ta ett kliv och så är man ute" som man verkligen känner första sommaren i eget hus. Det är underbart med hus och speciellt när man upptäcker alla fördelar för första gången.

    Håller med om att Askersund är mysigt! Jag var där en sväng förra sommaren och det är ju verkligen en sommarstad och mycket för båtfolket!

    Vickan, Ha så kul på bröllopet!

    Liten, Kul med kryssning med kollegorna! Man får ta tillfällena man får på lite egen-tid eller vad man ska kalla det. Många av mina kollegor ser jag på som vänner så jag ser alltid fram emot när vi ska iväg någonstans hela gänget.
    Åh, vad ska jag hitta på nu!? Jag och lilleman har varit iväg och träffat en nyfunnen väninna med bebis (visst är det konsigt hur man ibland kan känna att det känns som om man känt vissa hela livet. En gång satt vi t.o.m. och pratade oss lyriska om ett och samma ställe innan vi kom på att det var samma ställe vi menade) medan maken och Prinsen var iväg på annat håll och nu har de inte kommit hem än och lillen sover, helt utmattad efter en jätterolig förmiddag. Så det lämnar mig helt allena att göra vad jag vill. Frågan är vad jag ska ta mig för. Man vill ju göra en miljon saker när man får möjligheten...

  • Vännerfan

    Sept, Så roligt att ni vill ha många barn! ( Jag tolkade det som att din man gärna ville ha fler än 3.) Härligt att du är så pass långt gången nu!

    Oms också, Kul att ni ska försöka på en trea sen!

    Nähepp, nu ska jag logga ut och lägga mig på sängen en stund innan lugnet är över för denna gång.

  • Vännerfan

    Eller nej, jag måste fråga Ore också när det är planerad inflytt i huset. Är det något datum satt nu?

  • Vännerfan

    Porchez, Usch och fy så ledsen jag blir när jag läser ditt inlägg! Jag minns precis varför jag själv hatade att vara singel (alltså, jag tvingade ju mig själv att vara det för jag ville inte vara ett par med nån för sakens skull, men tyckte likväl det var jättejobbigt). Jag minns väldigt väl utsattheten och hur lätt man kunde falla ner i ett hål när man hörde om hur bra andra hade det. Speciellt vid fint väder, så jag for som mest illa på våren. Så ditt inlägg vrider om mitt hjärta. Hoppas, hoppas att det känns lite bättre idag iaf och bra att Vickan drar med dig på tråddejt! Och du, livet ÄR orättvist. Det är otur och orättvisa som gör att just du är singel just nu och ingenting annat. Vissa har TUR och träffar den rätte redan i unga år och andra måste gå den slingriga vägen med många berg och dalar, men när du väl hittar ditt hav är jag helt säker på att du kommer vara väldigt glad att det inte är ditt ex du har vid din sida. MÅNGA KRAMAR!!

  • Vännerfan

    Lappis, Så trist att kön står still nu! Men kul att ni verkar haft det bra på Island! Var ska ni bo när ni ska till Skåne?

    Ska se om jag kommer åt Vickans blogg ang. September.

    BS, Fy så läskigt det låter med domningarna! Hoppas du snart får veta vad det är och att det inte är MS eller något annat som är svårt att bli av med. Tänker på dig.

    Snorkis, Hoppas de plockar ut Leffelina snart om hon inte kommer självmant! Och hoppas du har det ok på sjukhuset.

    Ore, Vad blev det för kön på twinsen? Du gissade på en av varje minns jag.

    Ni verkar som väntat haft det bra på picknicken! Själva var vi på Karnelund i helgen och det var toppen! Barnen skötte sig exemplariskt (på kvällarna- på dagarna är Prinsen så tjatig att det blir ett enormt stresspåslag att ha honom med. Han pratar varje sekund. Man hinner inte läsa en enda mening på en skylt, så jag stoppade fingrarna i öronen ibland och maken körde bil med hörselskydd en bit.). De somnade iaf före 19.30 och sov ju i eget rum så vi kunde göra oss i ordning och njuta av 2 superba 3-rättersmiddagar med vinpaket på kvällarna. Jag har inte förrän nu fattat vilket matmecka Skåne är! (Räcker ju iofs att titta på konditorn EA och bagaren Tinga för att fatta det.

  • Vännerfan

    Världens största grattiskramar till Snorkis!! Hon är här!!! Du klarade det Snorkis!! Så jättejätteglad för er skull och jag är säker på att S ler mot mamma, pappa och lillasyster från sin himmel.

    Tack för att vi fick förtroendet att vara med litegrann på vägen. *väldigt tårögd*

  • Vännerfan

    Är det bara jag (och maken) som inte vill åka ifrån den svenska sommaren? (Och ja, jag vet att det kan vara 17 grader och regn, men jag tar hellre den risken än den att åka nånstans där det blir alldeles för varmt). Jag ser verkligen fram emot att utforska ännu fler fina bad här nere! Hittills i år har vi testat ett nytt samt återvänt till favoriten från förra året. På hösten eller vintern däremot, då lämnar jag gärna Sverige! Men i höst ska vi inte åka någonstans. Vi tyckte lill-prinsen var för liten på Gran Canaria i våras. Det blev mest en massa meck och inte så mycket njutning för de 30.000 resan kostade. Men lite hörde väl till att vårt resesällskap hade sån otur att bli mycket sjuka också.

    Midsommar ska vi fira med grannarna på vårt initiativ. Ser mycket fram emot det! De är jättetrevliga och barnen leker bra ihop. Ska bli kul att fixa lite inför det. Tänkte göra en cheesecake vi fick på Karnelund till efterrätt efter grillningen på kvällen, fast med basilika och jordgubbar till i stället för rabarber som vi fick där.

  • Vännerfan

    Förlåt att jag bara hoppar in som gubben i lådan, men jag är jättetrött och har kommit fram till att det bästa att göra då är att lägga sig.

    Kram till alla! Ingen nämnd och ingen glömd!

  • Vännerfan

    Måste dock bara skriva att det känns som om den där Filur var sidan jag förknippade med Pippilotta men sedan aldrig hittade igen. Jag minns tomtekläderna och upplägget på sidan. Tack AM, nu har jag sparat den ordentligt! (Och även om det inte var den, så var den ju kanonbra!)

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!