• kängu

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Upptäckte precis att jag fått en föreläsningsförfrågan på mailen! Jag har ju föreläst lite tidigare men då har det alltid varit som bihang till någon annan. Superkul Verkar som att det blir en rolig höst på jobbfronten!
    Konstigt nog så ringde nyss en gammal kursare och frågade om jag var intresserad av ett vik. här på orten till våren... jag fick ju tacka nej men det verkar kanske som att det äntligen börjar lätta på arbetsmarknaden för min yrkesgrupp. Känns lovande inför att ngn gång om sisådär hundra år kanske lyckas landa en fast tjänst

  • kängu

    PB, ja det finns mycket jobb i vissa delar av landet, men i min del har det varit riktigt riktigt dåligt länge nu. Sjukhusen här har haft enorma sparkrav och tyvärr skär man gärna ner på min yrkesgrupps tjänster i såna lägen.

  • kängu

    Tinga, japp precis jobbet är 15 min gångväg från mig! Så jag är väldigt nöjd Fast lite skakis när jag tänker på ansvarsbiten, men det kommer säkert gå bra!

  • kängu

    Lappis, tack!

    Snigeln, jag som var så säker på att det skulle dra igång nu! Just det, Nobelfesten ikväll ja! Får se om jag kan slita maken från Idol

  • kängu

    Tinga, jag gillar också På spåret! Skavlan däremot har jag rätt svårt för.

  • kängu

    Grattis Melondoft till bröllopet! Låter som att ni fick en härlig dag!!

    Ore, fy vilken otacksam mamma Jag blir så arg när jag tänker på mor och farföräldrar som suckar och stånkar när de ska passa barnbarn (sen kan man ju också göra som min far och inte öht uppmärksamma att man har ett barnbarn ). Jag är så tacksam över att Ru har världens mest engagerade mormor, farmor och mostrar. Ore om jag hade varit du så hade jag faktiskt sagt till min mamma! Hon kan inte ta för givet att ni ska "slava" åt henne, ni har ju som sagt en hel del annat att göra. Styrkekramar till dig!

  • kängu

    Godkväll och gääääääsp!
    Idag har jag gått brevid på mitt nya jobb och blivit fullstoppad med information. Nu ska jag och chefen bara komma överens om lönen också så är jag formellt anställd sen

    Lappis, pratade just om det med väntan på adoption idag med min kollega. De väntade länge länge på sin dotter från Kina som nu är hos dem. Hoppas att det rasslar till nu 2011 i Korea så att er son eller dotter snart är i er famn.

    AM, måste berätta för min make att det är ert skepp i Pippi-filmerna. Han tycker nämligen det är superfint

  • kängu

    Snigeln, vad härligt att ni är hemma nu!! NJUT!

  • kängu

    Ha det så mysigt ni som ska luncha idag!!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!