• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    BS: Skottland är nog kanonfint. Jag är också sugen på de trakterna (men är mer Irlandstokig ... håller på och kollar på detta bl a: http://www.inishbeg.com/holiday-home-rental/ ... the Boathouse)

  • fru AM

    Oj - det missade jag- Att inte barn får vara med. Vilket skräp! Hoppas vi inte missat den klausulen i Italien, Cicci! (fast då skulle de väl inte erbjudit barnsängar)

  • fru AM

    Och så är husen byggda i sten rakt igenom och svåra att trasha fullkomligt

  • fru AM

    Lappis: nästan två veckor. Och sedan har vi lika lång tid hemma - som vi ska försöka fylla med besök på brorsans landställe, Livias fästmans landställe osv

  • fru AM

    Vi ska fira midsommar på Skansen tänkte vi! Lite kul att göra allt traditionenligt och på dagtid. Så kan vi knalla hem sedan och barnen kan lägga sig i tid och vi kan grilla på balkongen (och osa ner Yasuragis balkong ordentligt ). En city-midsommar!

    BS: förmodar att du menade Lappis ang Bordeaux ovan. JAg har då rakt inte varit så mycket i Frankrike (bara Paris, Rivieran, Normandie) 

    Nu ut på stan! 

  • fru AM
    BrudSommar2006 skrev 2011-06-20 15:26:07 följande:
    AM, har du observerat att dansen kring midsommarstången på Skansen inte är kl 14 utan 17:30 - 18:30? De barn som får hjälp att binda sina kransar kl 10 lär väl inte vara kvar och kunna dansa runt stången sedan... Fast det är väl så med firandet på ett så stort ställe att det är svårt att pussla ihop det.
    JAg såg att det stod så i schemat men klickade sedan på länken vid "Resning av majstången" och då stod det:
    http://skansen.se/aktivitet/resning-av-majstangen

    Upplev den festliga resningen av den lövade stången.Därefter dans och lekar för alla runt majstången tillsammans med Skansens spelmän, Skansens folkdanslag och Skansens ringleksbarn. Dans- och lekledare är Kerstin Dahlgren.Programmet presenteras på svenska och engelska.

    Enbart resning av majstången kan ju inte pågå i 1,5 timme ...? 


     
  • fru AM

    Vänner: ja jag tänkte också på Pippilotta när jag såg Filur!

  • fru AM

    Li75: hej igen! Intressant att få veta mer om dig! Du känner ju oss - jätteroligt att du läst så länge! Vad fick du för behandling mot din korta lutealfas (alltid intressant att veta - kanske hjälper det någon annan)? Ungefär var i landet kan du tänkas bo?

    Ore: tack för input i seabandfrågan. Jag antar att de kommer hjälpa rejält OM illamåendet är psykologist betingat hos Livia. Vi får se helt enkelt. Tur att det är hyrbil ...

    Idag ska jag träffa en tvåmånaders bebis - ska bli kul! 

  • fru AM

    Jag vill gärna köpa "solförsäkring" på sommaren - därav dessa evinnerliga Italienresor. Sedan är ju Sverige underbart - om det är ok väder. Så vi brukar chansa och dela sommaren utomlands/inomlands ...

    Ska vi köpa sommarhus så kan vi väl inte fortsätta med det förstås - då gäller det att köpa på något av de solsäkraste ställena i landet. Förhandlingar hemmavid pågår. Meningsskiljaktigheter förekommer.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!