• MSW

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Oupsie: Vilka häftiga bilder! Och hon ser verkligen ut som en bebis! Fast du är i typ vvecka 30 nu eller? Så då är det väl i princip bara att de växer till sig kvar?


    KLockarbol: Klart du inte jinxar tråden (fast jag hade nog också kunnat tänka så om det varit jag...) *kramar*


    Snaily: *kram* Tråkigt med syrran! Men det är juh ändå ni som får bestämma i slutändan! (fast det är juh trevligare när man bestämmer något som folk blir glada av, än tvärt om..)


    Och snaily igen, började se spår av tanten i går eftermiddag, och idag verkar det som det drar igång på riktigt! Tackar som fråga! Så nu ska vi väl kunna ta nya tag åtminstone! Och för den delen så har jag klättrat upp lite från depp bottnen, mycket tack vare ett sms från maken, som gjorde att jag kände att vi faktiskt är två i det här! Sedan en ansiktsbehandling, och en vipkväll med lite tröstshopping känns allt betydligt bättre!


    Idag är det annars disciplin som gäller för jag ska hämta A redan klockan 12, sen ska vi åka och handla (dooodis bland annat, det tycker A är viktigast! ) Så jag passar på att önska alla en trevlig fredag och en härlig helg!

  • MSW

    Alltså, Oupsie, klart att hon ser ut som en bebis, men alltså.. Eehh, hoppas du förstår hur jag menar.. Söt är hon!

  • MSW

    Loggar bara snabbt in för att säga att Snorkismannenstatuering är JÄTTEfin!! *tårar i ögonen*


    Sov gott alla!

  • MSW

    Härligt porchez, att du mår bättre! Hoppas att du får det lite lugnare också! (------) parnassia: det låter som att det är goda soppor! Ser också fram emot att träffas, fast att jag har lite svårt att förstå att det är redan nästa helg! Kan liksom inte få in att det är december redan.. Idag på dagis stod påminnelser om att lämna in julschema.. Och jag VET att det är sista dag att lämna dem 1 december, visste dock knappt att det var i morgon!


  • MSW

    Lappis: fy på tanten att vänta så länge, utan anledning! (------) am: härligt att det går åt rätt håll med yasuragi!


  • MSW

    Jag fattar inte heller mycket av namnen.. Så vill också gärna bli inboxad, om det inte syns på fb eller galleri snart! Nu är jag på väg hem, och är så trött på snö och kallt att jag allvarligt överväger att ha A hemma imorn så att jag inte behöver gå ut alls.. Enda problemet är hur jag ska få något skolarbete gjort om han är hemma!


  • MSW

    Må vara trög, men fattar fortfarande inte! Inboxa? Eller tala om vilken annan son som heter det.. Så kanske jag kan komma med på banan igen!


  • MSW

    Am: tack! jag fattade förövrigt att det var Livia du menade! (så är inte helt lost... )


  • MSW

    Klockarbol: Fy fan vad orättvist! *många kramar* Hoppas som alla andra att du har NÅGON att luta dig mot!


    Heja Elise!


    Ang förkortningar och ändelser så äter vi "poppe" (popcorn) och chippe/chippor (chips).. Säger nog både dagis och mellis dock.. (Fast idag talade A om för mig att vi skulle till förskolan och inte dagis!)


    Mugglan: Kör du över Varberg så blir det väl typ E6 till halmstad, sedan 25 till Ljungby och där E4 resten av vägen? Den andra vägen har jag sämre koll på, men så vitt jag vet är det betydligt mindre vägar, så jag skulle nog rösta på att köra över varberg... Åtminstone nu mitt i vintern...

  • MSW

    Förresten, man kan hyra stogor i Ullared, kanske vore något för en framtida stor-trådträff??

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!