• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Snorkis - låter som en fin present! Skönt att ni har varandra och kan luta er mot varandra. Min väninna som råkat ut för samma sak sa att deras förhållande bara växte genom krisen. Hennes pojkvän (numera make) visade sidor som hon aldrig trott fanns, positiva sådana. Inte för att det botgör det onda som har skett men det måste ändå underlätta att vara två i saken.

    Och ett helt gäng .. jag vet inte, det räcker med två ! Får sådana varma känslor i magen när jag träffar grannen med sin lilla son (halvkorean). Han är världens sötaste och jag bara smälter när han står och vinkar adjö till mig.

    Gällande farsdag så firas det inte här. En far är död sedan 10 år och den andra bor på andra sidan jordklotet. Mors dag brukar vi dock försöka komma ihåg.

  • Lapinette

    Här har faktiskt champagnen korkats upp och U2 står för underhållningen.

  • Lapinette

    Han mår alltid bra när det gäller champagne . Nej, faktum är att han nu säger att han "tvingar" sig för min skull . Ja, vad gör man inte för sin kära?!

    Snorkis - tänkte lite på vår resa men den kommer inte alls i närheten av er sorg. Men visst känns det som vi har växt oss starkare tillsammans i och med alla motgångar. Det sägs att par som genomgått IVFer inte skiljer sig i samma utsträckning.

    AM - en flaska whiskey ... om han gillar sånt förstås.

    Nej, nu luktar det som om maten är klar. So long!

  • Lapinette

    Inget Idol här utan fortfarande U2 i högtalarna och nu dags för ost.

  • Lapinette

    AM - på honom bara! Jag blir också galen när maken frågar om var självklara saker finns.

    Kan meddela att halva champagneflaskan blev över igår ! Maken tog bara ett halv glas .. jag tog nog en så där två glas (det räcker för mig numera). Får ta resterande ikväll .

    Ska bege oss ut på stan och leta jacka till maken (han har fått hål under armarna). Sen ska jag hämta en massa Operakällaren glas på Nordiska Kristall. Har sålt en del grejer på Blocket och för de pengarna har jag beställt "våra" glas .

    BS - Berner Sennen ... åhhh de är så himla söta! Fast jag kan tänka mig att det blir en massa hundhår (höll på att skriva hundår ).

  • Lapinette

    BS - jag klarar inte mycket nu i o m förkylningen. Ett glas och sen är jag nöjd faktiskt.

  • Lapinette

    september - I vår familj tror jag att det kommer att bli det omvända. Maken är benhård gällande uppfostran. Vi tycker lika men jag tror att det blir jag som kommer att ge vika när de där mandelögonformade ögonen kommer att titta på mig.

  • Lapinette

    Så ingen hund i BS-family?

    Maken verkar vara lite piggare idag (han sitter ute i vardagsrummet och sjunger) men han lät mig dricka ensammen igår också. Den där utekvällen tog hårt på honom.

    Vi hade faktiskt bokat in ett träningspass idag (spinning). Tänkte gå dit och ta det lugnt men i natt hostade jag igen och imorse när jag vaknade hade jag halsbränna (vilket jag inte haft trots hostan tidigare) . Har nu bokat om spinningen till imorgon och maken ska gå iväg och springa själv idag istället. Jäkligt tröttsamt men jag vill verkligen bli frisk så jag kommer att ta det "piano" när jag börjar träna igen.

  • Lapinette

    AM - förstår men det blir väl nästan alltid någon som blir det "the bad cop".

    Ja, jag vill ju börja träna men är samtidigt så jäkla rädd och tror att jag får börja att sega runt på spinningpass för de klasser jag normalt går på är så jäkla konditionskrävande att jag tror att jag kommer att få en nära döden upplevelse efter 10 minuter.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!