• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Piggelin: jag förstår dig helt och fullt när du skriver att utdrivningsskede/krystning inte är din kopp te. Inte min heller. Jag har aldrig fått ut en unge för egen maskin och har slutat försöka. Mitt bäcken var inte trångt - för säkerhets skull har jag blivit röntgad - jag är bara dålig på att krysta? Eller enligt läkarna så har jag haft otur två gånger i rad - värksvaghet första förlossningen och dåligt navelsträngsläge andra gången. Jag är väldigt glad för att mina tre barn kommit ut - hur de nu har kommit ut - friska och "normala".


    Härligt att du upplever den här förlossningen som bättre!


    Jag och maken satt och pratade om Livias förlossning i morse och kom fram till att den var rätt trevlig trots allt.

  • fru AM

    Piggelin: angående olja så skulle jag säga: smaka på oljan först. Rapsolja kan vara lite besk - är den inte det så skulle jag körapå den!

  • fru AM

    Lycka till på undersökningen, September!!!


    Bra att du sa ifrån till den där människan på hälsoundersökningen!

  • fru AM

    Hade förresten söta BS och söta Astrid här på fika idag - det var så trevligt! Vi kom fram till att dockskåp är lite skumma - t ex i Smålandsmodellen så finns det ingen barnkammare. Men 4 personer i Lundbys standardfamilj. Och i min herrgårdsmodell så minns jag att  jag när var liten störde mig på att det inte fanns någon dörr till toaletten - bara en jättestor dörröppning med pizzavalv. I Livias nuvarande dockskåp är planlösningen ännu mer öppen. Toaletten kommer få stå i vardagsrummet. (En dröm för mr Yasuragi)

  • fru AM

    Start September: Jobbigt att stå på ruta ett fortfarande - även om det naturligtvis är skönt aatt det int evar något "generalfel" ... KRAM!


    Är det Fragmin du fått som blodförtunnande? (Hade det efter kejsarsnittet). Man vande sig definitivt även om det inte var dagens roligaste uppgift.

  • fru AM
    Snorkfröken77 skrev 2010-11-16 19:55:06 följande:
    PB - Vad bra att du markerade för ohysade gubben att han betedde sig fel, jag hade också blivit skitirriterad.AM - Dockskåpet du köpte till Livia var en dröm *avundsjuk*
    Tack! Vad skönt att maken inte deppade ihop! Du har rätt i att man ofta tror att män tänker och reagerar som vi, och sen gör de inte det. Skönt att vi är olika - det är nog det jag gillar med män ...

    (Och för Hektor förefaller Livias dockskåp förbli en dröm - vi har satt det på ett lite högre bord för att han inte ska trasha det totalt. Så han tillbringade förkvällen stående på tå, ylande ... Vi får se hur det går detta ...)

  • fru AM

    PB:


    Ego: måste bara få skryta lite med min lille ylande son. På dagis är han en annan människa. Vi var på utvecklingssamtal idag och Hektors förskollärare sa att "alla älskar Hektor och flera i personalen vill adoptera honom, han är en sån fantastiskt trevlig liten pojke ..." (tänk er allt detta på finlandssvenska också). Efter ett sånt utlåtande förlåter jag det mesta ... i flera dagar säkert

  • fru AM

    Snorkis: Det märket som gör dockhuset (Le Toy Van) har även brandstationer och garage ... Kanske något för maken? Om du ska få ett dockhus alltså!


    September: Jag fick Fragmin för att jag var nästan 40 när jag snittades - de ger till alla som fyllt 40 och jag fick välja, så jag tog det säkra före det osäkra ...

  • fru AM

    Tack för alla snälla ord om lille H. Nu ska jag gå och försöka hångla med hans pappa som sitter med datorn i knät vid tv:n ... Wish me luck!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!