Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Jag tror också på tjejer för Muggles, men jag vet inte varför! Skrevs det något i början kanske som fick mig att tro det? För den här sista informationen känns ju lite tveksam...


    Pepparkaka och nötter kan bli bra, har skrivit ut receptet, ska bara läsa det och handla hem det som behövs också.


    Vilken otur med lille herr Televinken, stackarn, här har vi motsatt problem med lös mage och har så haft ett tag, ja ända sedan vi började med fullkornsgröten tror jag, fast diarré-lös är hon inte så det är nog ingen fara.


    Har två barn som sover och middagen färdig, hm, dålig timing.


    PB, både bra och dåliga nyheter kanske, skönt att du slipper oroa dig för arbetsförmedlingen just nu men jobbigt att ta i tu med "resten" som i resten av ditt liv och hur du mår just nu antar jag.


    Oj vad alla lyckas shoppa massor, själv tycker jag att den här tiden på året när det är fullproppat med folk överallt gör mig galen och jag orkar inte ta mig till några affärer. Var och köpte nytt spjälskydd idag för maken har ju så klart förvarat Iris gamla tillsammans med alla andra saker vi inte hittar, det är mycket det vid det här laget. Jag fattar inte hur han kan ha sån röra på sina saker, fast han påstår att han har sån koll. Varför packade inte jag undan allt, då skulle jag ha vetat var det var nu, jaja.


    Undrar om han blir sur när han kommer hem och ser att jag satt upp dörrkransen själv, det har han haft två veckor på sig att göra men det verkar svårt. Däremot blir han aldrig glad när jag får saker ur vägen som han sagt att han ska göra av någon underlig anledning utan sur för att jag typ inte tycker att han gör det han ska. Eh, nej det tycker jag inte...

  • BrudSommar2006

    Har någon sett fina barnkoftor på någon sajt på nätet tro? Springa runt i affärer och leta lockar inte om det går att beställa hem, båda barnen behöver, särskilt när vi är hos mina föräldrar för de har så kallt inne.

  • BrudSommar2006

    Men tack hörrni, ni är så bra! Man letar lite halvhjärtat och hittar inget och så frågar man här! Zara är outforskat territorium för min del vad det gäller barnkläder måste jag erkänna. Tänk, en helt ny värld öppnar sig här.


    Cicci, har du faktiskt dyslexi? Hursom så har jag inte märkt det, stavar fel gör man ju ideligen här fast man tycker att det ser rätt ut när man postar, vet inte hur det går till! Och mockisar/tofflor var jag ju faktiskt på jakt efter alldeles nyss här i tråden och är det fortfarande för jag har inte orkat runt och letat än.

  • BrudSommar2006

    Fika med AM noterat.


    Har ätit jättegod middag, fisk med kokosmjölk, saffran, fiskbuljong och sambal oelek. Har jag fått receptet här kanske? Jag hade i lök och paprika idag också och kokade broccoli till, så gott blev det.


    Ooop, nu håller Astrid på och väcker Iris, ingen nackdel att hon vaknar men undrar vad hon tycker om att Astrid dunkar på henne och drar av henne filten... Som jag trodde, hon låter inte nöjd!

  • BrudSommar2006

    Aha, så Televinken var inte hård i magen men hade ont ändå, än mer mystiskt, hoppas att det ordnar till sig nu då.


    I helgen kommer makens föräldar hit, sedan har jag blivit lovad att maken tänker ta ut vuxensängen ur Astrids rum som hans mamma ligger i när hon är här och så kör vi med extrasängar till dem fortsättningsvis så att Astrid kan få sitt rum och jag kan möblera. Fast jäklar vad det sitter hårt inne, det märks, tror han vill ha kvar det som gästrum till sina föräldrar helst. Men visst, han får väl skaffa större åt oss då, lös problemet, Astrid ska ha sitt rum nu i alla fall, innan hon blir tonåring.


    Oupsie, jaså, så det är lite som här hemma hos er, det finns fler än maken alltså!

  • BrudSommar2006

    Astrid äter bara vad hon lyckas plocka i sig själv nu men man har ju ingen koll på hur mycket hon faktiskt får i sig. Iris gamla kläder, de som satt illa på henne för de var för trånga, sitter ju jättebra på Astrid i alla fall så nu får jag användning för det jag köpte men som inte passade då i alla fall.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, det må vara att det inte tar så lång tid att se Junibacken om man är två vuxna men jag tycker helt klart att det är värt ett besök, jag tycker att det är jättemysigt där och älskar sagotåget. Om man inte är där i värsta lunchrusningen är det ju lite småmysigt att fika också. Fast typ mitt i värsta rusningen när alla ungar kommer rusandes ner och ska äta samtidigt efter Pippi Långstrump-föreställningen är det kaos!

  • BrudSommar2006

    PB är sig inte riktigt lik ser jag.


    Noterar också att Yasuragi inte ger sig, hopplös typ vad det verkar.

  • BrudSommar2006

    Ingen Snigel här? Fast hon sover kanske nu efter att ha nattsuddat.


    Har fått mycket avklarat sedan igår, tandläkarbesök för mig, läkarbesök för Iris för att kolla att öronen har läkt och trumhinnan inte är skadad och så nu vaccinering av katterna. Oskar har minsann lagt på sig och väger 4,9 kg nu, fast Elsa verkar det inte finnas mycket hopp för, hon är ju en stor ras och skulle bli riktigt stor var det tänkt men 3,3 kg väger hon nu och kommer nog inte att bli mycket större. Jämfört med Oskar ser hon ut som en kattunge.


    Nu har Astrid blivit sjuk, jag började nästan undra om hon skulle klara sig, både Iris och jag har ju hunnit bli i det närmaste friska, det verkar vara lång inkubationstid, hon har läskig hosta sedan inatt och 38,4. Ingen jättehög temp alltså än, får väl hålla koll.

  • BrudSommar2006

    Sweet, vad roligt att det kanske löser sig på jobbfronten och att du har spännande saker att göra nu, hoppas att det fortsätter att fixa sig då.


    PB, du lyckades vara tillsammans med den där karln i ett par år i alla fall då?


    Telis, vilken julmarknad var ni på och var den bra?

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!