• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    BrudSommar2006 skrev 2011-08-25 12:21:08 följande:
    Lapinette, du menar att efter sju år har man glömt varför i hela friden man först bestämde sig för att bli tillsammans?!
    Sjuårskrisen är ett känt faktum 8för mig i alalf all9. I min nuvarande relation är problemet bara att jag inte vet från när man ska börja räkna? När vi blev kära: 9 år sedan. När vi officiellt blev tillsammans: 8 år sedan. När han(vi) slutade strula och skärpte till sig och flyttade ihop: 6 år sedan ...? Låter ju som vi är i riskzonen snart ... men exakt NÄR?
  • fru AM
    Ore skrev 2011-08-25 13:58:29 följande:

    AM: Kanske från när ni officiellt blev tillsammans? Och då är krisen passerad?

    Jag kan nog inte minnas något särskilt krisaktigt vid sju år i min relation. Det var 6 år sedan, och vi kanske undvek det skickligt genom att han tillbringade veckorna i Gbg och jag bodde hos mina föräldrar och gjorde exjobb på min nuvarande arbetsplats..? Och så träffades vi de helger vi kunde, vilket inte var alltid för ibland åkte jag till Gbg för att träffa kompisarna, och då hände det några gånger att han åkte hem till sina föräldrar för att hans extrajobb var där...


    Jo, fast vi gjorde slut efter ett tag och blev tillsammans igen (det var då vi flyttade ihop). Denna förvirring är kanske mitt enda sätt att slippa sjuårskrisen?
  • fru AM

    Klokt tänkt, Ore! Jag snuddade id det där men kom aldrig i mål med tänkandet. Vårt strul i början var liksom en sprängd och utportionerad 7-årskris.

  • fru AM

    Grattis på ettårsdagen lilla stora  Pricken!!!

  • fru AM

    Grattis Moa - hipp hurra, ännu en härlig 4-åring i tråden!

  • fru AM

    Oupsie: som jag har förstått det är det lite ute med fondväggar nu, ja. (eller egentligen är det stilpolisen "min man" som hört det och berättat det för mig ). JAg tycker hursomhelst - inte helt förvånande kanske - att det är roligt att "ta i lite" och tapetsera/måla hela rummet i någon inte alltför försiktig färg/mönster.

    Du kanske kan hitta en tapet som är lite mindre crazy? Eller chansa på att det blir tokbra med tapeten i hela rummet. Eller strunta i "trenden" och göra en fondvägg ändå om den är fin. Vilken tapet är det du fastnat för? 

  • fru AM

    Eftervärkar efter tredje barnet var i smärta räknat värre än någon av förlossninganra ... (allra värst på BB i kombination med att de kom och klämde en på magen hela tiden. Ville ju sopa till dem!)

  • fru AM
    BrudSommar2006 skrev 2011-08-26 15:29:02 följande:
    Jag minns inget om eftervärkar men det har jag väl förträngt kanske.

    Undrar om det blir av att vi fotar barnvagnen i helgen så att vi kan lägga ut den på Blocket, i ett år har den stått i vardagsrummet till ingen nytta. Fasen vad jag vill bli av med eländet så att den inte står där och tar upp plats längre. Det fåniga är ju att det är en jättefin vagn och lite använd men det hjälps ju inte när det aldrig blir av att vi gör någonting åt att få bort den från vardagsrummet... Jag gillar inte att gå och vänta på att folk jag inte känner ska ringa mig, olustkänslan är så stor att det typ aldrig blir av. Önskar den bara magiskt kunde försvinna... Jaja, som sagt, vem vet, det här är kanske helgen då allt händer...
    Ni kan lämna in den på en affär som säljer beg. barnprylar också! Det finns en på Valhallavägen (borta vid Fältöversten) som heter Barnkammaren. Där tänkte jag lämna in lite kläder för försäljning - da har allt; barnprylar, kläder, leksaker, vagnar, sängar osv. Då slipper ni meckaet att träffa slöa typer från Blocket!
  • fru AM

    Angående fondväggar så kommer min "kunskap" om att de skulle vara "ute" från Simon & Thomas - via min man ... Man gör som man tycker blir finast! 

    Jag vill se Oupsies drömtapet!!! 

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!