Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Jag just det, jag har ju glömt att berätta att Astrids värden inte visade sig vara något problem, jippi. Barn föds med en viss järndepå och sedan sjunker och sjunker den medan bebisen ammar för det är inte förrän barnet blir stort nog att börja äta riktigt mat och kan tillgodogöra sig kött ordentligt som järndepån börjar fyllas på igen. Har man då ett barn som har det skruttigt med den där depån redan vid födseln så är det många värden som hinner gå åt fanders innan det har chans att rätta till sig. Så det är bara det som spökar fortfarande och det bör rätta till sig snart, hur lång tid det kommer att ta vet man ju inte och fram tills dess är hon lite mer infektionskänslig men det är ingen vara med henne utöver det. Förutom de dagissmittor hon oundvikligen utsätts för så bör jag inte ha med henne i stora folksamlingar, på stora fester eller så men det känns ju knappast som ett problem i min värld... Handla går bra.

  • BrudSommar2006

    Jag fattar inte, jag tyckte att Skansens julmarknad var jättetråkig, lite hantverk i någon lada och vad det var. Något korvstånd och en häst som gick runt ute i minusgraderna. Måste missat något.


    Inomhus och Steninge tycker jag låter bra men vet inte om jag kommer hinna dit.

  • BrudSommar2006

    Sweet, Astrid har ätit järndroppar men det är inget man ger som regel till alla bebisar om det var så du menade? Det ger ju hård mage så vi är glada att slippa ge det mer nu. I och för sig är hon ju lös i magen numera så det hade kanske jämnat ut sig.


    Smält socker som klister till pepparkakshuset, vilket skämt! Nä, det blir till att skaffa nytt hus och fram med Karlssons klister. Vet inte om jag orkar få rent stekpannan eller om det blir till att slänga den.

  • BrudSommar2006

    Men vilken disaster, jag ser visserligen vem som skrivit vad men vad fult det är!

  • BrudSommar2006

    Bah.

    "Du måste ange mer text för att få posta". Vilket skräp.

  • BrudSommar2006

    Idag har jag namnsdag, grattis till mig! Astrid fyller 11 månader också, grattis till Astrid med!

    Vänta här Äpple. Så där ja, ett äpple om dagen är bra för magen.

    Nu är det ju så där igen att man måste trycka enter två gånger för att få nytt stycke, det tog de ju nyss bort. Jag gillar inte heller att man inte kan se vilka sidor man varit på, visst att man kan gå till senast lästa men det kan ju vara någonstans mitt i man råkade läsa senast.

    Astrid sover, Iris är på Junibacken, här är hyfsat städat och om en timme kommer svärisarna. Det vore väl OK om det inte var för att den där jäkla hunden också kommer. Nu blir det till att sopa hundhår i dagarna tre igen, bläh. Fast Iris blir nöjd. Sedan åker de till Spanien över vintern så nu äntligen kanske Astrid kan få börja flytta in i sitt rum.

  • BrudSommar2006

    Inte för att hon har någon säng för maken satte ihop spjälsängen men hittade inte Iris gamla spjälskydd och vi hade också ont om plastad frotté. Det tog ett tag innan jag kom iväg till Babyland och så var det då dags att bädda, fast eftersom svärföräldrarna kommer nu över helgen och ska bo i Astrids rum så kändes det inte som någon idé att slita med att få henne att börja sova där inne riktigt än så jag bad maken ställa sängen bredvid min istället. Jag minns vilket spring det var till Iris rum på nätterna och jag tänkte att det kunde vara skönt att slippa det i början. Fast sängen gick inte in genom vår sovrumsdörr och i processen knäckte maken till den så att han var tvungen att skruva isär den igen och se om den går att limma och få ihop igen. Så nu har den stått limmad och med tving i ett par dagar och nu har maken fått ryggskott så där står den. Jaja, hon kommer väl sova mellan oss och ligga och snutta på nätterna tills hon blir tonåring, lika bra att ställa in sig på det.

  • BrudSommar2006

    Hur kan de bara ta bort namnsdagsnamnen, vilket skräp!

    Julbordsmaten tycker jag inte är något speciellt och inte äter jag kött heller så massor går ju bort redan från början men det ska vara mycket tomtar och juldekorationer och ljus och blommor och riktigt mysig julstämning! När vi var på Gondolen med jobbet förra året blev jag grymt besviken, inte en juldekoration så långt ögat såg, det skulle väl vara stilrent eller nåt, usch.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!