Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Grattis till födelsedagsbarnen!

    Välkommen hem Piggelin! Fast skit med vagnen!

    September, en eloge till dig som sa till henne trots ditt utsatta läge. Vilken &%¤%¤.

    Var håller Tinga hus hörni?

  • passionsblomman

     


    Lapinette skrev 2010-11-16 15:39:20 följande:
    pb - ja, jag funderade på det i helgen. När var hon inne senast? Antar att det är mycket på jobbet och inget allvarligare än så men man undrar ju så klart.

    Ja! Tinga kom hit!

  • passionsblomman

    Shit vilken molvärk jag har nu! Det här kan aldrig bli bra.
    Och humör som en kobra har jag haft senaste dagarna och dessutom godissug nå´t så in i bängen. Det brukar betyda allt annat än plus.

    Skit.

  • passionsblomman

    September, limbo alltså? Det är ju bra att inget är fel, men förklaringar är ju på ett sätt befriande. Särskilt om det finns bot på problemen utifrån dem.

    Så, "slappna aaaaav och kör vidare" är typ det gamla vanliga receptet då.

    Skit också. För alla nollgarantier.

  • passionsblomman

     


    fru AM skrev 2010-11-16 20:11:16 följande:
    Tack! Vad skönt att maken inte deppade ihop! Du har rätt i att man ofta tror att män tänker och reagerar som vi, och sen gör de inte det. Skönt att vi är olika - det är nog det jag gillar med män ... (Och för Hektor förefaller Livias dockskåp förbli en dröm - vi har satt det på ett lite högre bord för att han inte ska trasha det totalt. Så han tillbringade förkvällen stående på tå, ylande ... Vi får se hur det går detta ...)

    Både åt sförsta och andra delen av inlägget.

    Lille Hektor...

  • passionsblomman

     


    Oupsie skrev 2010-11-16 22:02:52 följande:
    Tack hörni, det är nog ingen fara. Men det känns lite obehagligt måste jag erkänna . Kommer det mer ska jag absolut ringa och fråga, men just nu känns det lite överdrivet att ringa .

    Det är inte överdrivet att ringa! De kan väl inte veta att du googlar och internetlever så du har massor av åd den vägen? Klart du ska ringa och fråga hur de ser på saken.

    Jag hade flera blödningar under min graviditet. Första gången hade vi haft sex. Då är det jättevanligt. Senare ville de absolut kolla upp det hela, och det fattade jag sedan var för att moderkakan låg så lågt på mig och ena gången sa de"du ligger kvar här inatt och slutar det inte så snittar vi imorgon bitti.

    Den gången jag svimmade och ramlade raklång på magen när jag varnästan fullgånge, då ville de däremot inte undersöka något, utan sa "jaha, vad vill du att vi ska göra"

    Tja, det där med gravida som ramlar på film och så kanske spökade, men jag blev skiträdd. För att inte tala om sambons min när han mötte mig vid blien då en granngubbe skjutsade hem mig. Världens blödande fläskläpp och skrubbsår på hela händerna och helt nergeggad. Då blev han rätt orolig faktiskt karln.

    Hur som helst, blöder det mer måste du ju ringa!

  • passionsblomman

     


    start september skrev 2010-11-16 21:46:30 följande:
    Och fina PB som skrivit en så fantastiskt fin trådstart i granntråden - håller alla tummar. Vem vet vad som är symptom på vad. Hoppas så.

    Oj, tack! Gulle dej!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!