• MSW

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Tjena!! FREEEEEDAAAAG!!! Wooohoooo!!!


    Sitter och pluggar och läser en jätteintressant text(utredning?) om barn, och hur de har det, statistiskt sett typ.. Står om adoptioner, var "utlandsfödda" bor, och vart de kommer från.. Just nu läste jag att det inte är vanligt att man får "triss" i ett visst kön! (och tänkte på Frullan, precis som jag tänkte lappis när det stod om adoptioner)


    Nästa kapitel handlar tydligen om tvillingar! Roligt med sådan litteratur som faktiskt intresserar en... Så fast att det är på 193 sidor läser jag med glädje! Fast nu ska jag nog strax ta dusch paus!


    Oupsie: Trist att tenten känns så jävlig! Fast inte så konstigt att du inte riktigt orkar fokusera.. Du har juh något annat att tänka på... Och det tar kanske ännu mer energi när du inte riktigt känner det så som du "borde"!  Lycka till iaf! Trist att du inte är pigg nog att träffas imorn, men jag förstår att du inte orkar!


    Snaily: Känguruunge!

  • MSW

    Ska bli roligt och spännande att träffa er alla imorn! Och kör försiktigt allihopa! Och ha en bra helg er som jag inte träffar! (Ska försöka hålla mig härifrån nu)!


    Ska klippa mig i eftermiddag kl 15, ska bli skönt!!


    Kram på er ALLA!!

  • MSW

    1up: Välkommen till galenskapen! Som sagt här ryms alla! Och vi är nog alla lagom galna i den här tråden! Fast det varierar VAD vi är galna på/över!


    (så där gick det med att hålla sig borta ja....)

  • MSW

    "Vad tycker du att skolan ska göra för att alla elver ska känna sig lika mycket värda?


    Kalla till sig alla på skolgården och säga att man inte ska kalla någon annan mindre värd!/ Pojke årskurs 4)"


    En av alla bra saker som står i min text!


    1up: Har aldrig ägt en dyr/dyrare väska av känt märke! Och hade absolut kunnat tänka mig tygblöjor.. Men är tveksam till om maken skulle det.. Så jag är nog inte mama-mamma (eller barba-mamma eller hur det nu var..) Så jag blir väl motsatsen till AM då kanske..

  • MSW

    Och jag för min del pluggar, vilket idag innebär att jag sitter och läser.. Uppgiften jag läser till har inte inlämning förrän 20dec.. Så har ett tag kvar.. Ska hämta sonen på dagis frammåt 13.30 tror jag, så det inte blir så stressigt innan det är dags för frisören...


    Vinterbröllop låter mysigt!

  • MSW

    Pb: gissar på fungerande resp ofungerande tvättmaskin/diskmaskin...?

  • MSW

    Ahhaaa.. Det var BRA drop,drop alltså! Vi väntar på att "vår" rörmokare ska friskna till och komma och koppla in vår diskmaskin som står här (nästan hånfullt) och väntar...

  • MSW

    NU ska jag torka håret och hämta min älskling! Ha det så bra alla!

  • MSW

    Parnassia och Izzie: Ni är inboxade och har alltså mitt nr där nu!


    Nu ska jag slå in lite julklappar tänkte jag!

  • MSW

    Hemma igen! Tack för en jättetrevlig eftermiddag tjejer, jätteroligt att träffas!


Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!