• MSW

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Smint: de andra hade betydligt längre än jag, men jag hoppas det går bra för dem med!


  • MSW

    ZzzzzzZzz.. I natt blev det inte mycket sömn! Förmodligen för att A sov lite för länge i bilen igår.. Jaja.. Ska nog bli bra det med.. (----) piggelin: åh så roligt!!! Grattis!! Förstår att det är hemligt, men vi vill juh veta så mycket vi får.. (-----) porchez: lycka till med cv:t! (---) oupsie: skönt att tentan är inskickad! Mindre skönt att nästa bara lurar runt hörnet!


  • MSW

    Välkommen kapellösa! (-----) smint: trist att det inte gått tillbaka, fast det verkar juh inte vara något större sak att fixa till när hoan kommer ut.. Fast man föredrar juh ändå att det ska rätta till sig av sig självt!


  • MSW

    Delar väl med mig av hur vår historia ser ut: Maken och jag gick på samma högstadie skola, och av ngn anledning hittade vi varandra på internet.. Sen sommaren innan jag skulle börja gymnasiet började vi ha mer och mer kontakt, och sen hånglade vi på en insparksfest och ett par dagar senare blev vi ihop.. (2001) 2005 förlovade vi oss (efter "samråd") högst upp på banyan tree i Bangkok.. Ett par månader senare flyttade vi ihop någon gång i slutet av 2006 hade vi helt plötsligt utan vi märkte det själva bestämt att bröllopet skulle bli 1sept 2007.. Vi var (om jag inte minns fel) runt 60 gäster! Nästan precis ett år efter det föddes vår son, och nu har vi börjat försöka få till ett syskon..


  • MSW

    Undrar också hur det är med pb! Hoppas det gick bra hos doktorn igår!


  • MSW

    Am: så vitt jag har rätt för mig så är jag väl yngst i tråden iaf! fast ibland, som i klassen, känner jag mig ganska gammal ändå..


  • MSW

    *läser i fatt* fick sluta en timme tidigare, skönt att komma hem, mamma fyller år så vi ska dit en sväng.. (----) smint: jaså, hur gammal är det du är då? Du har säkert skrivit innan, men jag minns inte...


  • MSW

    Vi har hittills sluppit salstentor över huvudtaget.. Men det blir det nog ändring på till våren.. Jag tycker det är jättebra! Vi har bara hemtentor och andra inlämningar.. Ibland har vi examinerande seminarium också..


Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!