• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Snorkis - eller någon annan som gjort titthålsoperation i magen: hur länge var magen "svullen"?

  • fru AM

    BS: jag vill ge dig en stor KRAM!!! Fy sjutton vad jobbigt allt det där lät. Hoppas givetvis att allt går så bra som det kan! Jag kommer vara HÄR och DÄR tillsvidare. Och jag hoppas att vi kan äta lunch snart på det där braiga stället - om du har tid?

    Klockarbol: Men vilken sits du är i då! Omogna 50-åringsmän är det värsta man kan ha i partnerväg (fråga mig - hade en förut). Har inga andra råd att ge än: Run, Klockarbol, run! - men det är ju inte så nyanserat eftersom den ekonomiska situationen är ansträngd osv. Önskar verkligen att situationen kommer lösa sg på något sätt. Gå vidare UTAN din man om möjligt. Han drar bara ner dig. Bra partners lyfter upp en. KRAM

  • fru AM
    FruCicci skrev 2011-09-29 11:14:29 följande:
    Kram BS!
    Jag vill med luncha snart, någon som kan på tisdag nästa vecka?
    Jag kan på tisdag! BS?
  • fru AM

    JAg noterar 11.30 på tisdag - samma ställe som förut (nu borde vi ju hitta, BS!). ska bli kul att träffa er, chefer och inte chefer  Kram!

  • fru AM

    PB: Du är ju en given fostermamma! Det har du nu väl en gång för alla förstått! Det skulle ju vara ett under av lycka för en eller ett par små vilsna själar att få bygga ett litet bo under dina vingar!

    Angående de olika trådarna hit och dit så orkar jag faktiskt inte debattera saken. Nu testar jag att hänga på båda ställena ett tag så får jag se vart det bär. Jag är ofta tveksam till förändringar i allmänhet (mitt stora trygghetsbehov som kanske grundar sig i en delvis otrygg familjesituation när jag var liten?) men har för en tid sedan kommit till en punkt i livet där jag gör uppror mot den lilla ängsliga fru AM som sitter på axeln och viskar: "Man vet vad man har, men inte vad man får ...!"  Och det är mitt rent personliga ställningstagande i frågan. Alla har sina resor och sina skäl till att de gör saker, alla saker, alla dagar. Kan vi inte bara lugna oss och se hur vägen/vägarna vindlar sig?

  • fru AM

    Cicci: jag skojade ju med "chef elller inte chef"!!! Jag är jätteglad för din skull och det tror jag ALLA härinne och DÄRINNE är också!!! Jag tror dessutom att du är en jättebra chef!

    Dessutom tror jag säkert att det finna en eller annan chef härinne ananrs också ... Jag är t ex min egen chef - på deltid Om man nu kan säga att jag har en chef. Hursomhelst - någon måste ju peka i vilket håll skutan ska segla - då är vi glada att du är en av dem som gör det. Kram!

    Angående fosterbarn så har min man av alla människor blivit så inkännande (i o m sitt föräldraskap) att HAN flera gånger dryftat idén om fosterbarn. Jag känner dock att JAG knappt eller precis mäktar med det praktiska och känslomässiga ansvaret för de tre befintliga barnen så hos oss är det jag som viftat bort de tankarna. Rätt person till rätt uppgift! Cicci blir chef och PB blir fostermamma! Bra - då har vi bestämt det!

  • fru AM

    Smart att frysa in lagen! Hoppas på goda kräftor för er trådträff!

  • fru AM

    PB: restaurangen - MISS VOON- (i onsdags) var bra! Lite annorluunda upplägg med en massa ()ite väl dyra) smårätter men allt vi åt var delikat! Lite hurtbullig servispersonal men de var ju trevliga. Melker (krögaren) själv hälsade oss välkomna (lite kul ) Hur var er firarkväll? Gillade ni Mancini?

  • fru AM
    BrudSommar2006 skrev 2011-09-29 20:45:05 följande:
    men vad skriver jag för skit, så här skulle det vara, am, tror du inte att ni skulle vara jättebra som fosterföräldrar men vänta lite tills småkottarna är äldre. otroligt.
    Ingen fara - håller med dig i båda fallen dvs att vi hursomhelst ska vänta tills kottarna blivit större. Fast som jag känner nu så antar jag att jag då kommer vara så ego att jag vill njuta lite av "friheten". Har till dags dato haft barn i 14 år medan maken inte ens varit pappa i fem år. Man kanske kan få fosterbarnbarn istället om de egna barnen sedan är sena med att "skaffa oss" barnbarn?
  • fru AM

    Ojoj vad det kliar i stygnen idag - myten säger ju att det kliar när det läker. Hoppas det är sant ...

    BS: du ska nog se att Oupsie make grejar inloggningen snart! 

  • fru AM

    BS: det är stygn som ska försvinna av sig själva ... idag är det dessutom dags att plocka bort förbanden - ser jag INTE fram emot.

  • fru AM

    Önskar trevlig helg i tråden! Kram till alla!

  • fru AM

    Jag var en gång i Egypten i mars - det var behaglig temperatur minsn jag. Just nu är det dessutom rea på Egyptenresor - pga UD.s tidigare avrådan för resenärer - men den gäller inte längre. Trots det uteblir resenärerna ... Kanske kan vara något?

  • fru AM

    Jag har å andra sidan aldrig hört talas om någon kompis som varit i Egypten och blivit sjuk. Det handllar till största delen om att undvika vissa risk-rätter på restauranger och bufféer - liksom det gör vart än man reser. Jag har varit i Egypten, Indien, Brasilien, Thailand utan att bli dålig. Ordentligt varm mat och (tyvärr) undvika (av andra )skurna grönsaker och frukt är grundknepen.

    Amning och färgning har jag kombinerat jämt (även graviditet och färgning ett par gånger) 

  • fru AM
    start september skrev 2011-10-05 21:39:07 följande:
    Har ni hepatit-vaccinerat barn inför resor förresten?
    Ja, det har jag i alla fall varit nog med. Dessutom tror jag det är bra om de hinner få första doserna av polio-, difteri- och stelkrampssprutorna (inkl pneumokockvaccin).

    http://www.smittskyddsinstitutet.se/hem/mest-efterfragat/allmanna-vaccinationsprogrammet/ 

    Vissa vaccina tioner kan man ge något tidigare än planerat om det ligger en resa i pipen - t ex fick något av barnen 18-månaderssprutan innan sommaren istället för efter sommaren (tror det måste ha varit H). Kolla med BVC vad de tycker också!
  • fru AM

    September. ja, vi gav H rotavirusvaccinet (blev rekomenderade det av vår BVC-tant) det är ett drickvaccin och H har heller aldrig varit magsjuk efter det (inte före heller i o f s). Visste inte att det förelåg risk för narkolepsi efter rotavaccin? trodde det "bara" var svininfluensan ...?

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!