• MSW

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Glada Ada och breda Beda


  • MSW

    Smint: ok.. Vi är väl några/någon till under 30, har jag för mig..


  • MSW

    Ego: i morn börjar glada gubbe jakten! Se om det är december som gäller för oss.. A blev juh till då...


  • MSW

    Oupsie: det var nog de jag tänkte på.. Fast har så himla dålig koll på hur gamla alla är egentligen!


  • MSW

    Oupsie: jag känner också mig gammal i skolan.. Förra terminen var jag näst äldst! Nu har det börjat en ny kille, så nu är jag bara 3je äldst!


  • MSW
    Oupsie skrev 2010-12-07 16:27:48 följande:
    Telis, hoppas att Televinken blir bättre i magen, stackarn! Har heller aldrig hört talas om att man kan bli hård i magen av bakterier. MSW, då håller vi tummarna för glad gubbe . Och ett positivt resultat av gubben så klart!
    Tack! Ser på jakten med blandade känslor känner jag..
  • MSW

    Åh Snaily, då kanske man skulle inboxa sitt nr till dig så man kan få ett sms när det är på G.. OM du nu har så många "över"!


    Hattis: Fy vilken trist kommentar, särskilt när du inte kunde "bita" tillbaka.. Jag ska försöka ha det kvar i minnet, (jag hoppas att jag aldrig hade sagt så iaf, men nu ska jag tänka på det ännu mer..)!


     


    *Läser ikapp (s452)innan det är Juul (internt skämt) igen* Är förkyld nu igen! Hoppas att jag är pigg /relativt pigg till lördag då vi har bjudit hit massa folk på glögg/inflyttningsfest!

  • MSW

    Pb: Fin bild!


    FruE: Skönt att det känns som det värsta är över (deppet)! *krama* Hoppas att det lugnar sig på jobbet snart också!


    Julklappar: I makens familj är de makalösa med julklappar hit och dit (fast jag tycker att det är rätt roligt..).. I min familj tycker vi alltid att det är för stojigt vid julklapps utdelningen och att vi ska minska ner.. I år blir vi nog ganska många färre vid utdeningen, så det borde blir automatiskt.. Men det känns juh ändå som att det är ganska mycket byta pengar över det hela...  Jaja det blir nog bra det med!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!