Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    nä, jag ska inte bli något annat, bara förkovra mig och bli lite händigare på bildbehandling.

  • nennesjuttioåtta

    Tinga – ja det är distanskurs
    AM – Digital bildbehandling 7,5hp Har för mig att Liten har gått den också?

  • nennesjuttioåtta

    AM –ja det ska bli jättekul! Jag har innan mest kört på känsla men känner att jag borde veta vad jag gör, säsrskilt när jag på senare tid fegat ur och låtit någon annan göra retuschen för att jag är så osäker på hur det blir i tryck om jag, hemka tanke, gjort fel. Sen finns det ju så många sätt att göra det på som är dubbelt så effektiva som de sätt jag gör det på och lite knep och knåp är alltid bra. Och så kanske det lönar sig på kontot också.
    Snigel – Pricken hälsar till Ynglet att hoan nu får skärpa till sig och komma ut, eller är det ett nytt rekord på gång? 5 kg, det har vi väl inte haft någon här va?

  • nennesjuttioåtta

    Nej JAG VILL VARA STÖRST säger Pricken
    OOH skidksytte! Fast jag missade cisst herrarnas. Då sov vi, hihihi!
    BS – fint att du har ditt äpple igen!

  • nennesjuttioåtta

    Telis – Monsterbarn, hahahah! Ja, det kan jag inte svara på. Han kanske vaggar in oss i trygghet om att han inte ska ställa till med något och så bah KABLANG äter han upp oss. Han har ett onda-dockan skratt som råkar komma ibland, forcerat EHEEHEEHHEEEEHHHH som en hackspett. Men 7,5 poäng på en termin på distans borde man väl fixa? Men stackars Televinken som har så ont av att bajsa.

    Nu verkar jag ha missat, har det kommit förslag på ställen vi ska äta lunch på? Spelar ingen roll för min del, jag litar på ert omdöme. Gärna något som inte tar 995 spänn för en våffla.

  • nennesjuttioåtta

    *fuldansar med dreglande Prick i babybjörnen*

  • nennesjuttioåtta
    snaily skrev 2010-12-10 18:13:18 följande:
    Tror du?? Ååå jag känner mig så uppgiven och skeptisk. Det händer inte ett skit i livmodern idag. Om man räknar från ÄP är jag en dryg vecka "över tiden".
    Jag kände inget alls förrän efter att hon hade varit och retat livmodertappen efter andra TUL, dagen efter kom han ju. 16 dagar efter BF... Hoppas Ynglet har mer bråttom ut! När är nästa koll? Be henne göra en hinnsvepning om det är möjligt!
Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!