• Tinga

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    muggles skrev 2011-03-02 15:59:53 följande:
    Att just Nennes mamma skulle vara förnäm var ju bara för roligt - för det får jag inte alls ihop! Det är som om min mamma skulle vara förnäm, hon som är värsta bohemen. Gud vad jag skämdes för min mamma när jag var i tonåren för hon var ju inte som alla de andra bullbakande mammorna... Men alla mina kompisar älskade henne för hon pratade till dem som om de var vuxna
    Tänk vad du skämdes i onödan då!
  • Tinga

    Nu ska vi se hur detta går; skriver mitt första inlägg på min iPhone. Känner verkligen vilken analfabet jag är på det här området.

  • Tinga
    _koko_ skrev 2011-03-03 08:50:59 följande:
    Hej Tinga! Det gick ju bra!
    (Fast nu skriver jag på datorn istället.) Är väldigt förundrad över att stället jag jobbar valt en state-of-the-art-telefon som iPhone och inte enklaste, billigaste möjliga, för så brukar det vara. Inser dock att jag har massor att lära mig om hur den där mojängen fungerar, men det lär väl komma efter hand (iallafall om jag anstränger mig lite). Tyvärr, i just det här sammanhanget - inte annars, är min man ingen tekniknörd, så jag kan inte räkna med någon hjälp därifrån.
  • Tinga

    Grattis igen, Piggelin! Så underbart att ni fick en sådan fantastisk dag. Låter som att du befinner dig i precis ett sådant tillstånd som man ska göra några dagar efter sitt bröllop.

  • Tinga
    _koko_ skrev 2011-03-03 09:01:20 följande:
    tinga - Och jag kan inte hjälpa till heller eftersom jag vågar vägra iphone. Fast jag har ju en ipad så jag har ju straffat ut mig ändå. Det bästa med smarta telefoner upptäckte jag igår när jag premiäranvände min shb-app för att föra över pengar mellan konton så jag kunde betala frisören.
    Ja, appar liksom - vad är det? Nä, det vet jag, men det är mycket som är oklart. Var t o m tvungen att googla iTunes häromdagen, för att se vad jag skulle ha det till. Så där ja; nu har jag avslöjat hur totalt rudis jag är på det här området.
  • Tinga

    Piggelin - tur att jag redan hade ätit lunch när jag läste ditt menyinlägg, för det hade inte varit någon höjdare att gå till matsalen och äta en unken biff teriyaki, efter att ha läst om all er goda mat. Får vi se en bild i galleriet på när du ammar i bara underkläder och strumpor också? Smart med ost som efterrätt när ni hade tårta också, så blev det nästan som en 4-rätters istället. Tulpaner i brudbuketten känns lite ovanligt men passar ju perfekt så här års. Funderade lite över om det var det på bilderna jag såg.

    Lapinette - låter som ett riktigt i-landsproblem att fixa till din ring.

    Snartis - otäckt med blåsljud på hjärtat, men hoppas att det inte är något farligt. Ibland kan det väl finnas sådana ljud, utan att det egentligen beror på något stort problem?

  • Tinga

    Hos oss blir det en hederlig klassiker - Flygande Jacob.

  • Tinga

    Lappis - gratulerar till jobberbjudandet! Vad spännande! En bra lön gör ju inte det hela sämre.

    PB - vad kul att se dig en sväng härinne. Det är klart att du ska lägga dina krafter på dig själv i första hand nu, och se till att komma på banan igen. Skönt att höra att du ändå tycker att det går bra, på det stora hela. Kramar!

    Fossing - ojdå, lät som att det var lite mer dramatik inblandat än vad som är trevligt med din sambo. Hoppas att han snart har återhämtat sig. Tur i oturen att han kanske har fått sig en och annan insikt om sin (och din) tillvaro i övrigt också.

    Här har det varit full renoveringsfart hela helgen. Makens föräldrar har varit på plats, så maken och hans pappa har skruvat upp gipsplattor, och hans mamma och jag har haft det mysigt med barnen. Inte så känsneutral uppdelning , men passade oss alla bra den här helgen. Nästa helg är det huvudsakligen målning som gäller, och då blir det jag som tar det och maken som passar barnen.

  • Tinga

    Hej, hej! Fullt upp i både jobb- och renoveringssvängen här, men tittar in en snabbis. Igår åt Puff 2/3 pannkaka och Piff 1/3 pannkaka hemma, och det var en stor händelse. De har ätit pannkakor på dagis förut, men generellt äter de mycket bättre på dagis än hemma, så det var kul att se. Det tar förstås en förskräcklig tid, men framsteg är det ändå.

    Muggles - skönt att du kan ta det lugnt resten av graviditeten.

    EA - heja de små bananerna! Min bästa kompis är IVF-gravid med tvillingar nu (ca v. 30).


    Sweet - låter som att du också verkligen förtjänat vila.


    Krya på er, alla sjuklingar; både stora och små!

  • Tinga
    Snartis skrev 2011-03-16 11:15:14 följande:
    Kicken ska få en lillebror

    Allt såg jättebra ut och för första gången få har vi fått sett ett helt normalt UL. Bebisen låg perfekt och mitt myom störde inte det minsta. Känns galet att få sett allt så enkelt utan minsta krångel
    BF är nu 14 augusti så han får inte komma senare, vill gärna att grabbarna ska ha separata fördelsedagar

    Vilken underbar dag det är!
    Grattis! Härligt!
Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!