• MSW

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Vinkar till snigel! på er alla tre!  Jag vill också läsa! Har inga problem med att det är långt..

  • MSW

    Ojoj 1up! Full fart om det är på G att börja gå!

    Mugglan: Den skulle jag absolut behöva.. Men är inte säker på att jag VILL ha den!

    SKickar lite krya på er till alla små och stora som är sjuka!

  • MSW

    Snaily: INgen som dömmer dig! DU har juh liksom lite fullt upp..

  • MSW

    Nahe, nu ska jag se om jag kan leta upp lite mer lusse-grejer åt A.. Hittar linnet bara.. Men de är väl inte fy sakm det! Var helt säker på att de andra grejerna låg på samma ställe....

  • MSW

    Godmorgon! Är efter en ganska stressig morgon på väg till sista föreläsningen för kursen/terminen! Gött! Har dock lite uppgifter kvar att lämna in och ett seminarium 14 januari kvar.. Sen är denna kursen också slut.. Tiden går ganska fort måste jag säga! (testar rabrytningarna) kramar till alla och hoppas på en bra vecka!

  • MSW

    Nahe, radbrytningar funkar fortfarande inte från mobilen... Trist!

  • MSW

    Smint: USch vad obehagligt med incidenten på förskolan!! Hoppas på bästa möjliga lösning, vad nu det är.

    Am: Jag trodde att du skojade om pippis båt! Vad häftigt!!

    Ang att hata lila, och BT's nya skrud, så har jag inte så himla ont av den lila layouten, tycker det är värre att det är för brett att läsa smidigt i tlfnen och att man inte vet vilka sidor som är lästa eller inte.. Tycker förövrigt lila är en fin färg...

    Snigeln: Vilken förlossning alltså! (minns inte om jag kommenterat den innan) Och vad skönt att ni fått komma hem! Hon är verkligen en riktig sötnos!!

    Extra kramar till Lappis som verkar behöva dem extra mycket just nu!

    Ang preventivmedel vet jag inte hur vi ska göra sen.. Känns inte som något känns passande/lockande för oss... Jaja, nu är juh tanken först att vi ska bli gravida, så behöver kanske inte fundera så mycket just nu.....

    Har idag varit på röntgen.. Var så j*vla nervls innan.. Inte för själva grejen och jag vet juh att man inte får svar direkt.. Men så himla nervös, för vad de ska visa/inte visa, och om det blir op/inte op.. Känns lixom inte som något alternativ känns så roligt..
    Visar det att det förmodligen är en bimjälte så blir de juh op, vilket inte känns det minsta kul, men som kan bli bra..
    Visar det att det inte är det så finns det juh inget större hopp om att värdet blir bättre... Jaja, får väl svar någon gång nästa vecka (hoppas jag)..

    Idag ska jag hämta A kl 13 och sedan gå och åka pulka med kusinerna!

    Har skickat in sista uppgiften inför julen nu.. Och skrivit in det jag ska skriva på fältarbetet, så idag blir nog sista dagen på dagis för A fram till 14 januari! (förutom en liten sväng på tisdag när de har julfest!)

    Nu ska jag äta lunch!!

  • MSW

    Snaily: Yngla är verkligen supersöt! Tycker inte att så nyfödda brukar vara riktigt så söta!

    Här är jag hemma från att ha hämtat hem sonen. Jag börjar fundera på om han har höstblåsor eller ngt liknande.. Visst är det någon/några som har erfarenhet av det? Han är gnällig och ibland ser han hängig ut, vill inte ha nappen och dreglar i mängder! Först trodde jag att det var de sista hörntänderna som var på G, men nu tycker jag att det ser ut som blåsor.. (de är typ en och en, men har satt på olika ställen).. Glass verkar lindra... Fast han verkade inte ha varit gnällig på dagis, inget de sa iaf!

    Så det blev ingen pulkaåkning, som planerat, utan glass och alvedon framför playhouse disney!

  • MSW

    Snaily igen: Vi slutade också använda dubbeltäcke efter att A föddes.. Fast det var nog lite senare ändå, vi gav upp... För om jag minns rätt så var det för att han la sig ovanpå täcket.. Hur vi gjorde i början minns jag inte riktigt... Fast han sov nog i vagnen/spjälsängen faktiskt... Eller?

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!