• muggles

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Jag tyckte känslan av att komma hem med Moa till lägenheten var helt surrealistisk. Typ "ska hon bo här med oss nu?". Gick liksom inte att få in i skallen att vi nu var 3 Vet att vi la henne i mitten av vår dubbelsäng och där låg vi sedan förundrade och bara tittade på henne.

  • muggles
    Fru E skrev 2010-12-14 11:11:05 följande:
    Mugglan-tapeten finns inte kvar alls i sortimentet någonstans. Vi hade marginal med tapet men maken som normalt sett inte gör sådana här fel lyckas få en tankevurpa och klippa alla våder fel med mönsterpassning han var bara lite knäckt den kvällen och klockan var mycket . Så nu får vi riva ner tapeten och börja om, yess vad roligt att det tar ännu längre tid!
    Fy fasen vilken trist miss!!! Kör ni easy up? För vi har alltid klippt våd för våd. Dvs vi sätter upp en, klipper till nästa och sätter upp den osv. Det funkar bra med easy up iaf.
  • muggles

    Kram till EA och Lappis!! Kunde det inte vara lite mer jämnt fördelat det här med barn? Varför två till mig och inga till er?

  • muggles

    EA: min doktor på Carlanderska påstod att frysförsök kan vara större chans. Han visste inte varför men tydligen har de ngt bättre resultat på FET än IVF nu för tiden (förr var det annorlunda). Hans teori var att dels mäckar man inte med kroppen som vid ivf utan det sker mer naturligt och dels är det ägget som sätts tillbaka väldigt tåligt. Det har ju varit med om en del (frysning/upptining). Jag tror och hoppas det ligger en liten glassbåt och väntar på er i frysen.
    Jag har börjat använda mina gravidträningskläder som jag överoptimistiskt köpte på rea i v6 den gången när jag fick MA. Varje gång jag gör det tänker jag på dig EA och dina mammabyxor - de SKA komma till användning. Hoppas det inte tar lika lång tid som för mig bara (men det tror jag inte, jag är ju snart skräcködla...)

  • muggles

    Kängu: har jag grattat dig till viket?! Så kul att du fick det, vilken merit det blir!!!

    Izzie: håller tummarna för BIM i helgen!

    Var på julmiddag igår (ni vet femkampen på Liseberg - som tur var var inomhus). Det var gott och trevligt men ovanligt lugnt på spritfronten. Kanske för att högste hönset (tyska ägaren som kommer på besök en gång om året) skulle titta förbi senare... Vi fick iaf reda på att vi fick en redig bonus i år, den kommer väl till pass i vår med alla extra utgifter.

  • muggles

    Snaily: de där dagarna/veckorna när alla grav-hormoner lämnar kroppen och amningshormonerna kommer igång är man lika stabil som ett gungfly ung...

  • muggles
    fru AM skrev 2010-12-15 15:10:16 följande:
    Varför. för att jag tror att vanlig ek kommer kännas väldigt daterad om ett par år och om ni vill ha en fräschare känsla så tror jag på vitpigment.
    Håller helt med. Vitt är väl annars "inne" igen.
  • muggles

    Jag tänker på pedofilvarning ang Smints förskola, vilket är vad jag tror du antyder PB? I södra Gbg hände det nyligen att en manlig förskolepraktikant bloggade om att han skulle våldta småtjejer under dagen. Det blev stooor sak med infomöten med föräldrar och han blev ju inte långvarig... Ngt liknande tänker jag mig.

  • muggles

    Jag har ett problem. Ska ha ett kompispar på middag på lördag. Vi träffas väldigt sällan men ett par gånger om året. Jag anar att de inte kan få barn eftersom de är väldigt barnkära, gifta sedan många år och har köpt hus, men inga barn i sikte. Råkar dessutom veta att hon haft ett mf (hörde det via omvägar).
    Nu känner jag spontant att jag vill förvarna henne på ngt sätt att vi väntar barn, så hon inte kommer dit och får en chock när hon ser magen. Vet ju att sådant kan sticka till lite...
    Men hur skriver jag detta så att hon inte fattar att jag vill förvarna... Ska ju helst bara vara i förbifarten. Klurar och klurar... Tips?

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!