• Parnassia

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Sitter och surfar på YouTube och hamnar (igen) på Ainbusk... Det är nåt med den här låten som alltid ger mig rysningar och lite tårar i ögonen. Det är så vackert!



    Och för er som har spotify måste ni lyssna på deras sång "Amanda", DÅ gråter jag alltid. Så känslofyllt!

  • Parnassia

    Nenne länken var underbar! Så roligt med lite glada nyheter, inte bara terror, klimathot och korruption. Jag delade med mig av den på FB, hoppas du inte misstycker!

    Tråkigt att bli sjuk just de dagarna man är på semester! Hoppas du mår bättre nu och bra att de åken du fick var så bra

  • Parnassia

    Men Nenne - vart ska ni ta vägen!? Har du sagt A får du väl säga B! Jag blir också supernyfiken!

    MSW - Här i byn körs barngympa för barn 4-6 år. Spontant känns det som att det kanske är svårt att hitta aktiviteter som både en 2åring och en 6åring gillar? I vilket fall körs det genom gymnastikförbundet här, kanske har du ett sådant hos dig som kan hjälpa? Heja på!

    Idag laddar vi för julgransplundring på torget. Maken ska fyra av det avslutande fyrverkeriet och svågern ska komma som tomte på sin fyrhjuling och dela ut godispåsar till barnen. Korv, glögg och dans blir det också. Trevligt värre. Dags att börja fundera på påklädning.

  • Parnassia

    En helt annan fråga.

    Vårt "byalag" har fått ta över en lokal från kommunen som vi nu ska driva i egen regi. Vi funderar bla på pubkvällar. Finns det någon här som kan nåt om hur man får tillstånd? Man kan ju få tillstånd till "Slutna sällskap"... Och så länge man ser till att alla som kommer är eller blir medlemmar i "byalaget" så borde man väl vara "home  safe"?

  • Parnassia

    Muggles - vad roligt att höra att det är skönt att vara tillbaka på jobbet och att chefen verkar empatisk! Jag gläds med dig.

    Här skiner solen också fö. Men Lilla har precis somnat inne och Stora och jag har gjort PlayDoh-deg som ligger på svalning. Så vi hoppas det finns en gnutta sol kvar i em också. Igår hade vi +4 och det blåser ganska mycket så jag tror att hälften av snön har försvunnit... Trist.

  • Parnassia

    Liten - Usch! Blev ni dåliga hela bunten? Krya på dig/er!
    Kan bidra till din lista: youghurt, soppa som fortfarande är varm.

  • Parnassia

    September - Åh vad skönt att UL gick bra! Tumhållning fortsätter.

    Liten - det var första gången vi gjorde den här playdoh-degen och den verkar bra. Vi har precis "degat" med den och den verkar smidig. Inget kladdig. Jag har receptet om du är intresserad.

  • Parnassia

    Jag är också på Stora att hon inte ska blanda. Är leran ny kanske jag bara ger henne två färger åt gången. Men jag försöker låta henne hållas, för vad spelar det för roll egentligen? Den torkar ju ihop innan hon blivit stor nog att uppskatta separata färger som jag gör. Det blir ju inte heller något att spara av degandet, går det förresten att torka playdoh?
    Och jag hatar också smulorna! Den hemgjorda degen verkar dock lovande, inga smulor idag. Vi får se hur den blir nästa gång vi tar fram den, man kunde spara den i kylskåp.

    Nu ska vi ut och samla ihop allt som igår stod prydligt i snön, men som nu blåser om kring på framsidan. Pulkor, skidor, skyfflar, stavar, stjärtlappar mm.

  • Parnassia

    Cicci och BS - ang skidåkning. Hur gammal är Viktor? Iris är väl som Stora och blir 4 i år?
    Stora fyller i april och åkte lite förra vintern och några gånger den här vintern. Men hon skulle inte orka  i 1h 45 min, varken rent orkesmässigt, men ffa inte tålamodsmässigt. Hon kanske orkar 30-45 min om allt går bra.
    Jag har aldrig gått i skidskola så jag vet inte hur det är, men hade Stora gått så hade jag nog hållt mig i krokarna för att kunna rycka in vid behov, men så pass långt bort att hon inte kunde hänga på mig hela tiden, för då hade hon nog hängt på mig hela tiden.

    *vinkar till  Planeringsdax*

    Jag saknar Telis! Någon som hört nåt från henne? Hur går det med jobbet? Och hur går det med Televinkens mage?

    Oupsie har väl inte varit inne på ett tag heller va? Hoho?!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!