• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Ja ... oooops, jag gick på muggen och så var det ingen skit som kom ut utan ett barn !!!

    Nej, det var lågt .. är så jäkla trött efter denna arbetsvecka och svammel på stort företag i Södertälje idag och plus det en liten mugg med starkvinsglögg med rom. Har faktiskt avbokat spinningen. Vill bara åka hem och dö .. när jag väl är klar med alla MÅSTEN här på kontoret.

    Lusseemysfika!!!!!!!!!

  • Lapinette

    En glad/härlig/underbar första advent på er alla här i tråden!

    Här städas det, rensas i klädkammare och pysslas. Julbelysningen är uppe och kolan kokad (dock glömde jag bort tiden så det är mer som tuggummi). Har pratat i 1,5 timma med pappa på andra sidan klotet och myser runt här hemma. Tror jag stannar inne hela dagen och tittar på snöflingorna som yr omkring där ute. Härligt!

  • Lapinette

    Saffransglögg låter gott! Här är det mandariner och hemmagjord kola som gäller.

  • Lapinette

    nenne - Tjejvasan är inget dåligt mål. Så klart du ska åka! Maken har fått lite blodad tand och istället för halva Lidingöloppet blir det halvmaran i Stockholm i september.

  • Lapinette

    Här har vi inga problem med vinterföret ... vi har inga vinterdäck så bilen står snällt i garaget och myser när snön yr utanför.

    Härligt tjejer med tjejvasan! Själv skulle jag aldrig och vill inte varken skida eller springa nåt jäkla lopp. Tror jag skulle få hybris och antingen försöka komma först dvs dö efter 15 minuter eller så skulle jag bara ge upp mitt i allt och åka hem. Nej, är glad att jag lagt ned tävlandet en gång för alla. Träna gör jag för att jag tycker det är sköng och skoj inte för att bli bättre.

  • Lapinette

    snaily - fattar inte ens att din syrra orkar argumentera för att ni absolut måste åka ned och visa upp bebisen. Som du säger tänk om ni får stopp på bilen ute i obygden och måste stå där i minus 20 grader och invänta bärgning. Nej, skit i vad andra säger och stanna hemma tills det känns rätt att ge sig ut.

    Tinga - alltid skoj med lite inredning! Har för mig att vår senaste kudde till soffan är en Mimou (grön utan mönster).

    mugglan - härligt med julmarknad. Själv valde jag att stanna inne hela dagen igår och städa, rensa, skura golv .. var helt slut när allt väl var gjort men attans så skönt det kändes.

    Och till sist något som faktiskt tillhör trådens ämne. Idag fick jag påhälsning av tanten ... 8 dagar sent! Kan säga att jag hela tiden trott att hon ska komma men igår började jag faktiskt tveka. Kollade t o m om jag mot all förmodan hade något gravtest hemma men hittade bara en drös ägglossningstest, Crinone och Trombyl. Ha, ha ... en massa gamla "spöken" på den hyllan. Nästan så jag ett tag kände att jösses vi kanske kan spara våra 250 000 kronor . Men som sagt, nu är ordningen återställd dock väntar jag på att hon ska dra igång med full kraft.

  • Lapinette

    snaily - tack för länken. Nu blev min make superglad!

  • Lapinette

    Porchez - vink, vink! Vad skönt att du mår bättre!

    Vickan - instämmer, hatar också menselände! Nog för att man inte blir gravid man ska bli påmind om det varje månad. Hate it!

    AM - vad skönt att det går er väg i nämnden men är Yasuragi intresserad av lägenheten trots han inte får igenom sina krav? Jag menar helst av allt vill ni väl ändå inte ha honom där.

    Piggelin - för småkillar och så finns det dem som säger Lappis!

  • Lapinette

    Här används colazione istället för mellis! men inser att det faktiskt betyder frukost och inte mellanmål på italienska. Va fasen ... det är ju mestadels med mig själv jag pratar så bara jag förstår är det ju ok.

    Jag har varit tvungen att ta åtminstone en värktablett vid varje mens trots att jag försökte låta bli att ta dem. Nu skiter jag i det och har redan tagit två (igår) men det är bara det första dygnet de behövs. Har fått Naproxen utskrivet.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!