• Telis

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Tinga, tjohoooooo!! Grattis! Nu känns det ändå som det är fler steg framåt än bakåt hela tiden. Det är ni SÅÅÅ väl värda!

    Jag ÄLSKAR min mammas och pappas julmat men ett dåligt julbord på stan gör verkligen ingen glad. Särskilt inte när man har läst i DN om vad hälsovårdsnämnden har hittat vid sina kontroller... Mina svärföräldrar brukar bjuda på fantastisk mat men just julmaten är speciell hemma hos mina föräldrar, ingen julmat är lika god som deras - fast det kan ju bero på att det är den man är uppvuxen med.

  • Telis

    nenne, grattis till kursen! Men vad är Pricken för monsterbarn egentligen? Hur i hela fridens namn kan du hinna PLUGGA när du är hemma med honom? Jag äter fortfarande yoghurt till lunch, stående vid köksbänken.

  • Telis

    Bah! MÖnsterbarn menade jag ju förstås - inte mOnsterbarn!

  • Telis

    AM, jag kom på att jag glömt kommentera dina lunchförslag. Både Sign och Golden Hits är helt okej för mig. Sign vore iofs kul att prova men GH kanske ligger bättre till för dom som bara har lunchrasten till förfogande?

  • Telis

    Idag är Televinken riktigt lös i magen och gråter ändå så tårarna sprutar när han ska bajsa - jag STÅR INTE UT med detta längre. Och på vårdcentralen är hans läkare sjuk och ingen annan kan ge oss provsvaren heller så det är bara att härda ut till på måndag. J*vla sk*t rent ut sagt!

  • Telis

    Tack för sympati om Televinken! Ja, det är fruktansvärt när han gråter av smärta flera gånger varje dag, mammahjärtat går sönder. Den där bedövningsgelen verkar inte hjälpa alls.

    AM, vilket skit med kurserna! Håller tummarna för reservplatserna!

    Jag tycker vi satsar på Golden Hits om ingen lämnar in sitt veto.

  • Telis

    Snorkis, OMG vilken moster. Har människan inga normala empatiska känslor någonstans?!

    Håller helt med dig om julklappar till vuxna och barn!

    Tack för komplimangen om Televinken! Vi håller förstås med.

  • Telis

    Sitter och tittar på nobelfesten och undrar hur kronprinsessan gör med vinet om/när hon blir gravid.

  • Telis
    passionsblomman skrev 2010-12-10 22:06:24 följande:
    Nu tycker jag att det finns goda skäl till en stunds högtidligt allvar och ite finmanér här i tråden.

    *Harkel*

    Med anledning av den märkvärdiga tilldragelsen och glädjande nyheten att Dr Robert Edwards välförtjänt och i sista momangen tilldelats årets Nobelpris i medicin för sina livsbringande upptäckter, forskningsresultat och behandlingsmetoder, vilka lett till att par idag kan genomgå den behandling som populärt kallas IVF och därmed välsignas med de barn de så hett efterlängtat, vill jag ikväll ställa mig upp tillsammans med er alla, utbringa en skål för pristagaren och ytterligare en för de barn och föräldrar vi har glädjen att ha bland oss just tack vare Dr Robert Edwards.
    Jag vill också passa på att för denne man och nämnda barn och föräldrar utbringa ett fyrfaldigt och högljutt leve, rakt ifrån hjärtat och rätt ut i cyberrymden, de leve; hipp hipp

    HURRA HURRA HURRA HURRA!

    Skål kära vännerSkål

    *tittar till höger tittar till vänster tittar runtomkring så jag nästan skelar*
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Hear, hear! Skål
  • Telis

    Enligt Aftonbladet så ska Victoria ha tackat nej till vinet.

    Alltså, ju mer jag ser det här nya BT desto värre tycker jag att det är. Färgen är ju vidrig. Designen ser ut att rikta sig till fjortonåriga tjejer. Blir galen på scrollandet. Svårt att läsa en del och svårt att hitta. Undrar om det är en kille som är ansvarig och som har fått för sig att det är så här tjejer vill ha det?

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!