• MSW

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Hattis: trist att inte kroppen samarbetar! Har du tid för ny provtagning, eller vad händer nu?

  • MSW

    Sweet: hoppas det går bra med reviewn(?), det låter onekligen intressant!! Hoppas greencard- strulet löser sig också!

  • MSW

    Koko: jag hoppas också på allt det där du skrev! Sen vågar jag inte tro på det.. Är nog av pesimistisk natur..

  • MSW

    Undersökningen gick iaf bra! Men min doktor får inte prov svaren förrän "om tidigast en vecka" sen gissar jag att det dröjer några dagar till innan jag får reda på.. Hoppas iaf att det kommer under nästa vecka!

  • MSW

    Vi drog igång nästa renoverings objekt igår! Första projektet (a's rum) är klart nu, förutom lite nya möbler, men det blir inte förrän köpstoppet är slut! Det nya projektet är att dra bort heltäckningsmatta från trappan! Fast har inte riktigt bestämt vad vi ska göra med den sen.. Förmodligen måla den vit...

  • MSW

    Vickan: årsbudget låter bra (och roligt/intressant) men jag tvivlar både på att vi skulle lyckas göra upp en och hålla den.. ska nog nämna det för maken dock.. (har lite ekonom tendenser sedan gymnasiet tror jag.. )

  • MSW

    Fick mottagnings problem igen*grr* nu är vi iaf hemma igen! Försökte svara innan ore: är nog egentligen fortfarande skeptisk mot en op till.. Men samtidigt har jag väl egentligen så mycket val.. Och det bör juh inte bli värre än förra gången.. Och nu känner jag mig så inställd på att det blir.. Så på nått vis har jag väl redan bearbetat det på något vis..

  • MSW

    Vinkar till cicci! Jag har i princip aldrig stått på skidor.. Men fick erbjudande om att åka till kläppen i helgen (gratis boende).. Och vi blev lite sugna, men vi bestämde oss för att låta bli.. Känns som a är lite för liten.. Nästa år kanske... *känns som det var något mer jag tänkt skriva* heja am och lappis med "vad man ska bli när man blir stor" grubblerierna!

  • MSW

    Ore igen: jag hoppas också att de i mellanåt höga värden ger en bra utgångspunkt, men vet inte om det funkar så! Bara värdena hamnar stabilt över typ 75 eller så, så är jag nöjd och glad..

  • MSW
    Ore skrev 2011-01-04 15:05:19 följande:

    MSW: Om det är litet kvarvarande vävnad som spökar och gör att värdena hoppar som en jojo, så borde det ju finnas all chans att slippa de dåliga värdena och bara få de bra, om man får bort den vävnaden? För hade det inte kunnat åtgärdas och bli bra, så skulle du haft konstant dåliga värden? Eller? (Nu är det ju kanske så att mänskliga kroppen inte följer samma logik som maskinerna på mitt jobb, där är det fullt rimligt att anta att tar man bort problemet som orsakar svängningen så kommer allt gå prima, för annars skulle det aldrig svängt upp så att det var bra...)


    Ja, tanken är juh åtminstone så och doktorn sa (efter samråd med kollegor) att är det mjältvävnad så är det tillräckligt mycket vävnad för att den ska ställa till det.. Så tanken/logiken är juh att det isf bör bli bra, (annars hade det juh egentligen inte varit någon mening alls med operationen) men sen om det verkligen blir bra/(eller hur högt värderna stiger)/är det  som ställer till det vet man väl inte (eller åtminstone vågar jag inte tro på det) förrän det är borta..

    Vårt nyår var väl sådär, hyfsad mat men inte godare än att jag lyckades låta bli att ta mer än en gång, var någon fläskfilé gryta med ris, (inget särskilt alltså utan mer "vanlig" kalasmat.. Sen så hade svärmor "lovat" oss bjuda på plankstek, men stället de skulle beställt ifrån hade stängt.. Det hade vi nog varit mer sugna på, eller jag iaf! Sen var det nästan lite väl lugn kväll, när man hann med att titta på tv och så.. Nästa år vill jag nog hitta på något med lite mer fart.. Fast det kanske beror på att jag har en liten eftersläng av åldersnoja just nu (eller vad det kan vara).. Dessutom var det bara cider att skåla i (iofs körde jag ändå....) Ursäkta att jag låter så himla negativ, det var egentligen trevligt.. Det är väl de där kraven man har på nyår som är problemet egentligen..
Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!